ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

«Προβλέπεται από το καταστατικό» υποστήριξε ο Πατρίκ Κομνηνός για την ανακοίνωση της Super League

«Προβλέπεται από το καταστατικό» υποστήριξε ο Πατρίκ Κομνηνός για την ανακοίνωση της Super League


patrik komninos diloseis«Προβλέπεται από το καταστατικό», απάντησε ο γενικός διευθυντής της Super League στις ΠΑΕ πού είτε επίσημα είτε ανεπίσημα, εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους σχετικά με την ανακοίνωση που εξέδωσε η Λίγκα εκφράζοντας την αντίθεσή της στην έφεση που άσκησε ο αθλητικός εισαγγελέας για την ποινή που επιβλήθηκε στον Ολυμπιακό, με δηλώσεις του στον «NovaΣΠΟΡ FM».

«Σήμερα το πρωί έγινε γνωστή μια έφεση που άσκησε ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας. Εμείς το μόνο που λέμε –ουδέποτε σχολιάζουμε αποφάσεις-. Απλώς θεωρούμε αντιφατικό το να ασκείται έφεση χωρίς να έχει ερευνηθεί ο λόγος που βγήκε η απόφασή», ανέφερε αρχικά ο κ. Κομνηνός και συνέχισε:

«Ο Εισαγγελέας κάνοντας χρήση υλικού από εφημερίδες και σάιτ είναι να ζητηθεί ο φάκελος, να μελετηθεί και μετά να ασκηθεί η έφεση. Κάποιοι έγκριτοι έχουν κάνει δουλειά την προηγούμενη Πέμπτη. Κατ’ εμάς πρέπει πρώτα να ερευνήσει το σκεπτικό και μετά να ασκήσει την έφεση. Αυτό δικονομικά δεν βοηθάει. Η επιτροπή της Λίγκας κάνει την δουλειά της και πρέπει το έργο της να σχολιάζεται επί του περιεχομένου και όχι βάσει των δημοσιευμάτων. Θα θεωρούσαμε εύλογο να πάρει πρώτα τα στοιχεία που χρησιμοποίησε η Επιτροπή. Ζούμε σε μια περίοδο κρίσιμη για την εικόνα του ποδοσφαίρου. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Τώρα είδαμε μια εσπευσμένη έφεση επί της απόφασης της Επιτροπής χωρίς να μπει κανείς στην ουσία. Θα θεωρούσαμε εύλογο να πάρει τα στοιχεία που χρησιμοποίησε η Επιτροπή. Ζούμε σε μια περίοδο αρκετά κρίσιμη για την εικόνα του ποδοσφαίρου. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Τώρα είδαμε μια εσπευσμένη έφεση επί της απόφασης της χωρίς να μπει κανείς στην ουσία. Τις τελευταίες ημέρες ο συνεταιρισμός βάλλεται».
Καταλήγοντας, σημείωσε:«Σε οποιοδήποτε όργανο που εκλέγει έναν πρόεδρο, αυτός το λειτουργεί και παίρνει τις αποφάσεις. Αυτός είναι ο τρόπος. Ο πρόεδρος έχει την ευθύνη των πράξεών του. Και στο παρελθόν έχουν βγει ανακοινώσεις. Δεν υπήρξε προ-συνεννόηση. Είναι διαδικασία που θεωρητικά εφόσον έχει της εξουσιοδοτήσεις προβλέπεται στο καταστατικό. Θα έπρεπε πρώτα να έχει παραλάβει το φάκελο τον φάκελο και μετά να προχωρήσει στην έφεση. Κανείς δεν θα είχε αντιδράσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου