ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΤΕΡΓΑΡΕΩΝ...ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ....

 ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΤΕΡΓΑΡΕΩΝ...ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ....
Τι συζήτησαν και πού «τα βρήκαν» οι πρόεδροι των Δικεφάλων για τους διαιτητές.
Συμφωνία κυρίων Αδαμίδη - Ζαγοράκη
Το βράδυ της Τετάρτης (3/3) ο κ. Θοδωρής Ζαγοράκης είχε αρχικώς νευρική συμπεριφορά απέναντι στα τεκταινόμενα του Ολυμπιακού Σταδίου. Αισθανόταν αδικημένος λόγω της αντιμετώπισης που είχε ο ΠΑΟΚ από τον διαιτητή (του πρώτου ημιτελικού Κυπέλλου με την ΑΕΚ) κ. Τάσο Σιδηρόπουλο και είχε ειρωνική διάθεση απέναντί σε όλους όσοι έσπευσαν να ζητήσουν την άποψή του.
Αργότερα πάντως, όταν ηρέμησε και έπιασε την κουβέντα με τον πρόεδρο της ΑΕΚ κ. Σταύρο Αδαμίδη στα V.I.P. του ΟΑΚΑ, ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήταν περισσότερο διαλλακτικός και σύμφωνος στο να πέσουν οι τόνοι.
Από τη μία το γεγονός ότι η αποστολή της ομάδας θα επιστρέψει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει ξανά την ΑΕΚ την ερχόμενη Κυριακή (6/3) στο Ολυμπιακό Στάδιο σε ένα πολύ κρίσιμο ματς για τον ΠΑΟΚ στην προσπάθειά του να επιστρέψει στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος και από την άλλη μία πιο ψύχραιμη ματιά στις αμφισβητούμενες φάσεις που τον έκαναν να διαπιστώσει ότι οι αποβολές των Λίνο και Βλάνταν Ιβιτς δεν ήταν και τόσο τραβηγμένες όσο αρχικά είχε υποθέσει, τον «μαλάκωσαν».

«Κι εσύ θα αντιδρούσες αν η ομάδα σου έμενε με εννέα παίκτες μέσα σε ένα λεπτό και θα είχες παράπονα. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι η κάρτα στον Ιβιτς δεν δίνεται, έχει φάει κλωτσιά και πάνω στα νεύρα του αντιδρά φωνάζοντας. Δεν είναι λόγος για να αποβληθεί ένας ποδοσφαιριστής με τέτοιο τρόπο σε ένα ματς με τόση ένταση» υποστήριξε ο κ. Ζαγοράκης, ενώ ο κ. Αδαμίδης του θύμισε ότι «ναι αλλά έβρισε και το δείχνει η κάμερα. Η αποβολή του είναι σύμφωνα με το γράμμα του νόμου».
Αυτό που έχει πάντως μεγαλύτερη σημασία είναι ότι οι δύο πρόεδροι συμφώνησαν πως ο κ. Σιδηρόπουλος είναι ένας ικανός διαιτητής γι αυτό και συναποφάσισαν να κρατήσουν χαμηλά τους τόνους τις επόμενες ημέρες και να μην επιδοθούν σε χαρτοπόλεμο ανακοινώσεων ή άλλες ενέργειες οι οποίες θα στοχοποιήσουν έναν ρέφερι που αμφότεροι θεωρούν ότι έχει δυνατότητες να διαγράψει πετυχημένη πορεία.
«Δεν μας παίρνει να τον "κάψουμε" και αυτόν. Δεν έχουμε πολλούς ικανούς και θα είναι λάθος. Προσωπικά τον εμπιστεύομαι τόσο που θα δεχόμουν να διαιτητεύσει ξανά στη ρεβάνς της Τούμπας παρά την πίεση που θα έχει από τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Αυτός ή ο Κάκκος» ήταν η πρόταση του κ. Αδαμίδη με τον κ. Ζαγοράκη να απαντά: «Συμφωνώ ότι δεν πρέπει να τον "κάψουμε" αλλά για τη ρεβάνς πρέπει να γίνει πολύ προσεχτική επιλογή».
Οι πρόεδροι των Δικεφάλων αναμένεται να τα ξαναπούν την Κυριακή με την ευχή ότι μετά το τέλος του αγώνα δεν θα χρειαστεί να κάνουν ξανά παρόμοιες συζητήσεις για τη διαιτησία του αθηναίου ρέφερι κ. Σταύρου Τριτσώνη που θα συρίξει στο εν λόγω ματς πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ.
Πηγή: tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου