ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Βαλβέρδε: «Ιδιαίτερο χωρίς κόσμο»

 Βαλβέρδε: «Ιδιαίτερο χωρίς κόσμο»

4 Μαρτίου, 2011

ΒΑΛΒΕΡΔΕΟ Ολυμπιακός είχε την ευκαιρία να πάει στο +12 την προηγούμενη αγωνιστική αλλά δεν τα κατάφερε. Και ο Βαλβέρδε δεν θέλει άλλες χαμένες ευκαιρίες. Ο Παναθηναϊκός παίζει στην Λάρισα και δεν αποκλείεται να σκοντάψει ξανά. Και ο Βάσκος θέλει από τους παίκτες του σοβαρότητα και συγκέντρωση κόντρα στον Εργοτέλη.
Τόσο στους συνεργάτες του όσο και στους παίκτες τόνιζε χαρακτηριστικά ότι:
«Δεν είναι ένα απλό παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, γιατί ο Εργοτέλης διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα και η αποστολή μας θα είναι δύσκολη. Πλέον πλησιάζουμε προς το τέλος, άλλωστε και κάθε παιχνίδι που περνάει δεν ξαναγυρίζει. Μετά το παιχνίδι με τον Εργοτέλη θα απομένουν μόνο πέντε ματς. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο ματς που μας περιμένει, ώστε να μην αντιμετωπίσουμε προβλήματα».
Είναι γεγονός ότι ο Βαλβέρδε προσπαθεί να έχει την ομάδα πάντα σε «εγρήγορση», στέλνοντας μηνύματα σε κάθε κατεύθυνση, ότι πρέπει να ολοκληρώσουν το πρωτάθλημα αν είναι δυνατόν μόνο με νίκες. Ώστε, να ικανοποιηθούν οι ίδιοι αλλά και ο κόσμος του Ολυμπιακού, ακόμα περισσότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου