ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

SUPER LAGUΕ-25ηΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

SUPER LAGUΕ-25ηΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ


Σάββατο, 5/3

SKODA Ξάνθη-Κέρκυρα (17:15, ΝΕΤ)

«Εσύ θα με ξεμπλέξεις»! Μετά από ένα Σ/Κ που για διαφορετικούς λόγους (ισοφάριση στις καθυστερήσεις από Ηρακλή, «σφαλιάρα» από Ολυμπιακό Βόλου) θέλουν αμφότεροι να ξεχάσουν, ακρίτες και νησιώτες βλέπουν ως… ευκαιρία ο ένας τον άλλο, για να ηρεμήσουν σε μεγάλο βαθμό απ’ τους μπελάδες του «ισογείου».

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)
ΒΟΗΘΟΙ: Μποζατζίδης (Μακεδονίας), Γούκος (Ηπείρου)

ΓΗΠΕΔΟ: Πηγάδια


Ολυμπιακός Βόλου-Πανσερραϊκός (17:15, NovaSports 2)

«Πρωτάθλημααα, Κύπελλοοοο»! Το γκολ του Σανκαρέ στο Περιστέρι κράτησε ζωντανή την ελπίδα του τελικού και η βολιώτικη φαντασίωση -του να διεκδικεί ο νεοφώτιστος Κύπελλο και πλέι οφ στο πρωτάθλημα- συνεχίζεται! Με αντίπαλο τον απογοητευμένο Πανσερραϊκό (των τριών πόντων σε δώδεκα αγώνες), δύσκολα δεν θα τη ζήσει -τουλάχιστον- μια βδομάδα ακόμα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Δημητριάδης (Μακεδονίας), Γεωργιάδης (Κοζάνης)

ΓΗΠΕΔΟ: Πανθεσσαλικό


Άρης-Ηρακλής (19:30, NovaSports 2)

Τα κεφάλια μέσα! Το «θρίλερ» στη Λάρισα ταρακούνησε τον Άρη -μετά το ευρωπαϊκό όνειρο- και το ντέρμπι με τον συμπολίτη ετοιμάζεται να τον επαναφέρει οριστικά στην (ελληνική) πραγματικότητα! Με το τρίποντο απαραίτητο για να διεκδικήσει… και του χρόνου παρουσία στα «σαλόνια», οι «κίτρινοι» δεν έχουν -πάντως- μεγαλύτερο κίνητρο από τον Ηρακλή. Διότι καλές οι ισοπαλίες (τέσσερις σε πέντε ματς), αλλά το πρόγραμμα-παγίδα δεν θέλει και πολύ να σε… ρίξει μέσα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παππάς (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Γκάγκας (Λάρισας), Σωτηρόπουλος (Αχαΐας)

ΓΗΠΕΔΟ: «Κλεάνθης Βικελίδης»


Κυριακή, 6/3

Καβάλα-Αστέρας Τρίπολης (15:00, NovaSports 2)

Διπλό και… φύγανε για «τελικό»! Μετά τις τεράστιες (για διαφορετικούς λόγους) νίκες σε Τούμπα και Σέρρες, το πιο καθοριστικό (μέχρι το… επόμενο) ματς για τους στόχους τους, το έχουν μπροστά τους! Το κέρδος για όποιον το αφήσει νικηφόρα πίσω (τέταρτη θέση για Καβάλα, θέση εκτός ζώνης για τον Αστέρα) απαντά σε όποιον αμφιβάλλει.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κάκος (Κέρκυρας)
ΒΟΗΘΟΙ: Μπαλτάς (Αχαΐας), Μπιτσίδης (Θράκης)

ΓΗΠΕΔΟ: «Ανθή Καραγιάννη»


Ολυμπιακός-Εργοτέλης (15:00, ΝΕΤ)

Και… αισθητική αγωγή και μαθηματικά! Με το συνδυασμό θεάματος και της πρώτης από τις τρεις νίκες που χρειάζεται για να κατακτήσει και… αριθμητικώς τον τίτλο, ο Ολυμπιακός θέλει να «χρωματίσει» το άδειο (λόγω τιμωρίας) «Καραϊσκάκη». Με το μαξιλαράκι του +10, αλλά χωρίς περιθώρια για χαλαρότητα, οι «ερυθρόλευκοι» δεν θέλουν μπελάδες με τον (λεβέντη συχνά εκτός έδρας) Εργοτέλη.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μήτσιος (Ηπείρου)
ΒΟΗΘΟΙ: Βασιλειάδης (Μακεδονίας), Τουμπάκαρης (Αθηνών)

ΓΗΠΕΔΟ: «Καραϊσκάκη»


Ατρόμητος-Πανιώνιος (17:15, NovaSports 3)

«Ασ’ τους… Ολυμπιακούς, εδώ θέλουμε βαθμούς»! Προερχόμενοι από καλά παιχνίδια με «ερυθρόλευκους» (οι μεν με του Βόλου για το Κύπελλο, οι δε με του Πειραιά για την… επιβίωση), Ατρόμητος και Πανιώνιος παίζουν «τα ρέστα τους» στο Περιστέρι. Κι αν το φύλλο των γηπεδούχων μοιάζει καλύτερο (δύο βαθμούς μπροστά), αρκεί ένα νεοσμυρνιώτικο «κόλπο» για να βάλει για τα καλά κι αυτούς στο άγχος της χρεωκοπίας (Football League).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σπάθας (Πειραιά)
ΒΟΗΘΟΙ: Τάτσης (Ηπείρου), Φαντόπουλος (Πειραιά)

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Περιστερίου


Λάρισα-Παναθηναϊκός (17:15, NovaSports 2)

Ζητείται ελπίς -και κίνητρο! Την ώρα που ο Παναθηναϊκός ψάχνει λόγο (και κουράγιο) να συνεχίσει στο πρωτάθλημα, το «τρίποντο» είναι το μόνο που έχει περιθώριο να ψάξει εναντίον του η Λάρισα. Ο δραματικός πόντος με τον Άρη κράτησε απλά… διασωληνωμένους τους «βυσσινί» και αν η δεύτερη απόπειρα των «πράσινων» να ξεπεράσουν το ντέρμπι εξελιχθεί καλύτερα από την πρώτη (Ατρόμητος), το «μοιραίο» θα μοιάζει πιο αναπόφευκτο από ποτέ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παμπορίδης (Κιλκίς)
ΒΟΗΘΟΙ: Καρσιώτης (Κορίνθου), Αλεξέας (Μεσσηνίας)

ΓΗΠΕΔΟ: «AEL FC ARENA»


ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (19:30, NovaSports 1)

Τώρα που «γνωριστήκανε», θα τα λένε συχνά! Μετά την ισοπαλία με… νικητή (ΠΑΟΚ) για το Κύπελλο, οι «δικέφαλοι» συναντώνται για τρίτη φορά φέτος, με προοπτική να ξανασμίξουν άλλες τόσες -μαζί με τα πλέι οφ! Εκεί όπου θα αυξήσει τις πιθανότητες να μπει δυναμικά η ΑΕΚ, αν νικήσει πρώτη φορά εντός έδρας στο 2011 (!). Αλλά και όπου θα αγχώνεται μήπως δεν… παρευρεθεί τελικά ο ΠΑΟΚ, αν κάνει τέσσερις τις συνεχόμενες ήττες του στο πρωτάθλημα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τριτσώνης (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Πάνου (Αιτ/νίας), Καρατζίκας (Αθηνών)

ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ


Η επόμενη αγωνιστική (26η)

Σάββατο, 12/3

Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός Βόλου (17:15)
Πανσερραϊκός-SKODA Ξάνθη (17:15)
Ηρακλής-Παναθηναϊκός (19:30)

Κυριακή, 13/3

Εργοτέλης-Ατρόμητος (15:00)
Πανιώνιος-Λάρισα (15:00)
ΑΕΚ-Καβάλα (17:15)
Κέρκυρα-Άρης (17:15)
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (19:30)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου