ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Την ΕΠΟ διοργανώτρια θέλει ο Μπιτσαξής

5 Μαρτίου, 2011

ΜΠΙΤΣΑΞΗΣTo βράδυ της Παρασκευής ο ΓΓΑ Πάνος Μπιτσαξής ήταν καλεσμένος σε αθλητική εκπομπή τηλεοπτικού σταθμού, και αναφέρθηκε στη Σούπερ Λίγκα και τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν.
Μετά τη συνάντηση με μέλη του συνδέσμου των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού, της «Θύρας 7»,  ο Πάνος Μπιτσαξής αναφέρθηκε στη Σούπερ Λίγκα και τόνισε ότι πρέπει να γίνουν αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί.
Κάτι  που θεωρεί λάθος και το σχολίασε, είναι το γεγονός ότι οι ομάδες εκλέγουν έναν εξ αυτών στην προεδρία της διοργανώτριας αρχής του ελληνικού πρωταθλήματος της πρώτης επαγγελματικής κατηγορίας. Η πρότασή του, εκπροσωπώντας την Πολιτεία, ήταν να προεδρεύει κάποιος τεχνοκράτης και όχι πρόεδρος ομάδας, να λειτουργεί δηλαδή όπως η σημερινή ΕΠΟ.
Χαρακτηριστικά υπογράμμισε:
«Για μας (την Πολιτεία) η ΕΠΟ διοργανώνει το πρωτάθλημα. Αν έχει παραχωρήσει τη διοργάνωση αλλού, είναι δικό της θέμα».
Επανέλαβε επίσηε, ότι αν συνεχιστούν οι συγκρούσεις στους κόλπους της Σούπερ Λίγκας, τότε η διοργάνωση του πρωταθλήματος θα πρέπει να επιστρέψει και πάλι στην απόλυτη δικαιοδοσία της ΕΠΟ, υποστηρίζοντας ουσιαστικά ότι η Σούπερ Λίγκα έχει κάνει τον κύκλο της και το εγχείρημα δεν ήταν επιτυχημένο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου