ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Θέμα των ΜΜΕ της Αμερικής η αναβολή!

Θέμα των ΜΜΕ της Αμερικής η αναβολή!

3 Μαρτίου, 2011

ΜΠΑΣΚΕΤΈχουμε γελοιοποιηθεί διεθνώς. Με  την είδηση της αναβολής του τελικού να αναπαράγεται από δεκάδες διεθνή δίκτυα ανά τον κόσμο, αναφορές στην αδυναμία των ελληνικών αρμόδιων αρχών να αποφασίσουν την τέλεση του τελικού του μπάσκετ μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού κάνουν αμερικανικά μέσα
Είναι γεγονός ότι η χώρα μας υπολογίζεται ως μια από τις παγκόσμιες δυνάμεις στο χώρο του μπάσκετ και θα ήταν αδύνατο να περάσει απαρατήρητο το χάος που έχει δημιουργηθεί γύρω από την πραγματοποίηση του τελικού του Κυπέλλου των «αιωνίων», και τις συνθήκες υπό τις οποίες θα μπορούσε να γίνει σε ειρηνικά πλαίσια ο αγώνας, από τα διεθνή μέσα.
«Η ελληνική κυβέρνηση ανέβαλε τον τελικό Κυπέλλου μπάσκετ μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στην Αθήνα, με το φόβο της βίας των οπαδών, παρά την πίστη της Ομοσπονδίας του μπάσκετ στην χώρα. Η απόφαση λήφθηκε την Τετάρτη και δεν ορίστηκε καμία ημερομηνία διεξαγωγής.» αναφέρει ένα απόσπασμα από το ρεπορτάζ του Associated Press, ενώ ανάλογα είναι τα ρεπορτάζ πολλών άλλων ξένων δικτύων ενημέρωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου