ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Με νέο άξονα ο Θρύλος

Με νέο άξονα ο Θρύλος

Αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα ετοιμάζει ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ενόψει της αναμέτρησης με τον Εργοτέλη στο "Γ. Καραϊσκάκης". Ο Βάσκος τεχνικός ετοιμάζει τους Μοϊσές Ουρτάδο, Χοσέ Χολέμπας και Ζαουάντ Ζαϊρί για βασικούς, ενώ σκέφτεται και Γιάννη Φετφατζίδη.
Με νέο look θα παραταχθεί ο Θρύλος στην αναμέτρηση της 25ης αγωνιστικής με τον Εργοτέλη στο "Γ. Καραϊσκάκης".
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Ραούλ Μπράβο και τους τιμωρημένους Άλμπερτ Ριέρα και Βασίλη Τοροσίδη, ενώ είναι πολύ πιθανό να ξεκουράσει τον Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος παρουσιάζει σημάδια κόπωσης.

Οι παίκτες που θα κληθούν να καλύψουν το κενό των Ιμπαγάσα και Ριέρα είναι οι Μοϊσές Ουρτάδο και Ζαουάντ Ζαϊρί με τον Ισπανό πρώην άσο της Εσπανιόλ, να έχει αρκετούς μήνες, ελέω τραυματισμού να αγωνιστεί στο αρχικό σχήμα. Παρτενέρ του θα είναι ο Ντουντού Σεαρένσε.


Σε ό,τι έχει να κάνει με τον αντικαταστάτη του Ραούλ Μπράβο, ο Χοσέ Χολέμπας θα είναι ο παίκτης που θα βρεθεί στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ ο Γιάννης Μανιάτης όπως όλα δείχνουν για δεύτερο ματς θα είναι και πάλι στους πρώτους ένδεκα αντί του Βασίλη Τοροσίδη.

Σκέψεις για ανάσες και στον Φουστέρ

Ο Νταβίδ Φουστέρ είναι ο μοναδικός παίκτης που έχει παίξει σ΄ όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος, έχοντας τα περισσότερα λεπτά δράσης (2030) από οποιονδήποτε άλλο ερυθρόλευκο.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Ισπανός στους τελευταίους δύο αγώνες δείχνει να χρειάζεται συντήρηση. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε το έχει δει και δεν αποκλείεται να τον αφήσει για πρώτη φορά την τρέχουσα περίοδο σε ματς πρωταθλήματος στο πάγκο, ρίχνοντας στη μάχη ως αντικαταστάτη του τον Γιάννη Φετφατζίδη.

Ο Βάσκος τεχνικός αναμένεται να αποφασίσει κατά την διάρκεια των τελευταίων προπονήσεων, αν ο θα γίνει τελικά η συγκεκριμένη αλλαγή στο αρχικό σχήμα και κατά πόσο μπορεί ο 20χρονος άσος να αγωνιστεί ως συνδετικός κρίκος της μεσαίας γραμμής και της επίθεσης στην συνάντηση με τους Κρητικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου