ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΟΥ !!!!!!!!!!!!


ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΟΥ !!!!!!!!!!!!



Η πελατειακή σχέση του Θρύλου με τον ΠΑΟ καλά κρατεί. Και να ήταν μόνο το βόλεϊ… Μία νίκη στο ποδόσφαιρο, άλλη μία μέσα στο ΟΑΚΑ στο μπάσκετ και φυσικά το παιχνίδι – προπόνηση στο πόλο. Σύνολο… 6-1 νίκες για το Θρύλο και άντε γεια! Δηλαδή τι άλλο θα μπορούσαμε να πούμε ρε παιδιά; Μέσα στο 2011 το σκορ είναι 4-0… Η νέα χρονιά βρήκε τον ΠΑΟ στα …τέσσερα και ακόμα έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Στο ποδόσφαιρο είναι και η μοναδική ήττα του Θρύλου από τον πελάτη. Και τι ήττα… «Μαγείρεμα» του Κάκου στο δεύτερο γκολ και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Μίλησε κανένας για διαιτησία; Δεν νομίζω. Πάμε τώρα και στα του Καραϊσκάκη. Νίκη του Θρύλου και είσοδος των οπαδών. Τα περί ακυρωθέντος γκολ του Κατσουράνη δεν αγγίζουν κανένα αφού το κόρνερ από το οποίο προήλθε το γκολ απλά δεν υπάρχει. Η φάση ήταν άουτ και ο …καλός Καλόπουλος το έδωσε κόρνερ. Ούτε ο ίδιος ο Καντέ δεν το πίστευε.

Στο μπάσκετ τώρα τι να πρωτοπείς; Γέρος ο «Ράσο», ξεπερασμένος ο «Ντούντα», «προδότης» ο Σπανούλης. Και στο ΟΑΚΑ τι έγινε ρε παιδιά… Καλύτερος παίκτης ο Νεστέροβιτς, ηγέτης ο Red Bill, μαέστρος ο Ίβκοβιτς. Νίκη μέσα στο άνδρο της ακολασίας (με κόντρα διαιτησία, έτσι για να μην ξεχνιόμαστε), με τον Παπαλουκά να βγάζει πάθος και ψυχή κρατώντας όρθια την ομάδα στα κρίσιμα σημεία ενώ ο …φευγάτος Χαλπερίν «σκότωσε» τους πράσινους έξω από τα 6,75. Άλλη μία νίκη και εκεί.

Πάμε τώρα στο πόλο. Κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια. Το μόνο που μας απασχολεί (και τους απέναντι) είναι το τελικό σκορ. Ο ΠΑΟ πίστευε ότι μπορούσε να κερδίσει έναν Ολυμπιακό με ανύπαρκτη προετοιμασία, με παίκτες απλήρωτους εδώ και ένα χρόνο, οι οποίοι βρισκόντουσαν στα «μαχαίρια» με τη διοίκηση. Αλλά θα πρέπει να καταλάβουν ότι παίζουν με τον πρωταθλητή που κάθε χρόνο κάνει νταμπλ και σηκώνει τις κούπες αήττητος! Η ομάδα – ασανσέρ του ΠΑΟ κυνηγάει την είσοδο στην τετράδα. Η ομάδα του Θρύλου κυνηγάει το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Τι άλλο να πεις…

Στο βόλεϊ τα πράγματα είναι λίγο …ζόρικα για τον ΠΑΟ. Η πρώτη «σφαλιάρα» ήρθε νωρίς νωρίς με τον τελικό του Σούπερ Καπ. Νίκη με 3-2 για το Θρύλο. Στη Γλυφάδα, όμως, οι πελάτες πίστευαν ότι θα περάσουν ένα ήσυχο απόγευμα. Αλλά εις μάτην… Μάγκας, Πειραιώτης ο Ολυμπιακός, διέλυσε τον ΠΑΟ με 0-3 παρότι η ομάδα αντιμετωπίζει και αυτή σοβαρά οικονομικά προβλήματα και το 80% της ομάδας αποτελείται από παίκτες μέχρι 24 χρονών! Σήμερα τρίτωσε το κακό για μια ομάδα που η …γλώσσα που έβγαλε τις τελευταίες μέρες, έφτασε στο πάτωμα! Κι άλλη ήττα για τον ΠΑΟ, ο οποίος αποδεικνύει χρόνο με το χρόνο ότι αποτελεί τον νούμερο ένα πελάτη του Θρύλου παντού.

Φίλοι μας Παναθηναϊκοί, μπορεί να μην μας γουστάρετε αλλά σαν …μεγαλύτεροι( όποιος κατάλαβε, κατάλαβε) θα σας δώσουμε μια συμβουλή. Φτιάξτε ένας δικό σας άθλημα, παίξετε σε ένα δικός σας πρωτάθλημα και αν δεν …πλακωθείτε μεταξύ σας στο τέλος μπορεί να γίνετε και πρωταθλητές. Στα υπόλοιπα αθλήματα κάντε έφεση μήπως και βγείτε δεύτεροι. Για την πρωτιά δεν το συζητάμε. Αυτή έχει χρώμα ερυθρόλευκο και όνομα βαρύ σαν ιστορία: Ο – Λ – Υ- Μ – Π – Ι – Α – Κ – Ο – Σ.

Υ. Γ: Αυτός ο στίχος στον ύμνο σας «Πρωταθλητή σ ‘όλα τα σπορ παντοτινέ» είναι προϊόν έμπνευσης ή ονείρου θερινής νυκτός. Σα δε ντρέπεστε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου