ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

«Θέλω να είμαι στο επόμενο ΔΣ»ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.....

«Θέλω να είμαι στο επόμενο ΔΣ»ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... 

05/03/2011

«Θέλω να είμαι στο επόμενο ΔΣ»
Την επιθυμία του να δώσει το «παρών» στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο του Παναθηναϊκού εξέφρασε ο Νικόλας Πατέρας, μιλώντας στην Sportday, συμπληρώνοντας ότι το ιδανικό θα ήταν αυτό να συγκληθεί στις αρχές Απριλίου. «Θέλω να πάω αν είμαι στην Ελλάδα», τόνισε ο πρώην πρόεδρος των «πρασίνων».

Ο Δημήτρης Γόντικας έχει συνεχείς επαφές τον τελευταίο καιρό με όλους τους μετόχους του Παναθηναϊκού, αφού θέλει να έχει ξεκάθαρη άποψη για τις προθέσεις τους. Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος του «τριφυλλιού» έχει επισημάνει ότι ο σύλλογος χρειάζεται ένα ποσό γύρω στα 20 εκατομμύρια ευρώ για τη νέα σεζόν και ανάλογα με το πόσα χρήματα θα βάλουν οι μέτοχοι, θα γίνει ο σχεδιασμός. Η συμμετοχή του Γόντικα και στο νέο διοικητικό σχήμα θεωρείται δεδομένη, αφού όλοι οι μέτοχοι είναι ικανοποιημένοι από τη δουλειά του, ενώ είναι πάντα υπαρκτό το ενδεχόμενο να αναλάβει πρόεδρος ο Αδαμάντιος Πολέμης.

Ο Νικόλας Πατέρας φημολογείται πως θα πάρει κι άλλες μετοχές και υα επιστρέψει δυναμικά το καλοκαίρι, κάτι που όμως δεν επιβεβαιώνεται από τον ίδιο. Την ίδια ώρα, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης φέρεται να έχει επαφές με ξένο επενδυτή για το 25% των μετοχών που παραχωρεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου