ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Συνάντηση Ίβκοβιτς με Αγγελόπουλους

Συνάντηση Ίβκοβιτς με Αγγελόπουλους

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς είχε συνάντηση με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, έκαναν τον απολογισμό της χρονιάς, μίλησαν για τα συμβόλαια των παικτών και αναφέρθηκαν στην επόμενη σεζόν, κατά την οποία θα υπάρξει μείωση στο μπάτζετ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντούσαν Ίβκοβιτς, είχε την Πέμπτη (9/6) συνάντηση με τους προέδρους της πειραϊκής ΠΑΕ, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, με τις δύο πλευρές να κάνουν τον απολογισμό της χρονιάς που ολοκληρώθηκε, η οποία σίγουρα δεν ήταν πετυχημένη για τους ερυθρόλευκους. Άλλωστε, η ομάδα όχι μόνο δεν κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ελλάδας, έχοντας το πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς, αλλά αποκλείστηκε και από το Final-4 της Ευρωλίγκας. Μόνος τίτλος το Κύπελλο.
Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς μίλησε με τους αδερφούς Αγγελόπουλους και για το μπάτζετ της επόμενης σεζόν, στο οποίο θα υπάρξει μείωσε έως και 20%, ενώ κουβέντα έγινε και για τα συμβόλαια των αθλητών της ομάδας, είτε εκείνων που μένουν ελεύθεροι φέτος το καλοκαίρι, είτε για τις περιπτώσεις παικτών που ναι μεν δεσμεύονται με επιπλέον χρόνο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό, αλλά που δεν υπολογίζονται ενόψει της σεζόν. Ύστερα από το ραντεβού, το βράδυ, ο Σέρβος τεχνικός αναχώρησε για την πατρίδα του.

www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου