ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Μένει ο Ντεσπέιν

Μένει ο Ντεσπέιν

Ο Κουβανός ακραίος του Ολυμπιακού, Ρολάντο Ντεσπέιν, είναι αποφασισμένος να συνεχίσει να αγωνίζεται με τα "ερυθρόλευκα" της ομάδας, μετά τον Ιανουάριο όποτε θα τελειώσει και η τιμωρία του από την Παγκόσμια Ομοσπονδία. Κοντά σε Πελεκούδα ο Θρύλος.
Η απόφαση τιμωρίας του Ντεσπέιν από την FIVB ήταν δώρο προς τον Ολυμπιακό, καθώς η ιταλική Πιατσέντσα θέλει τον παίκτη για την Ευρώπη και η βραζιλιάνικη για το πρωτάθλημα της, αφού μετρούν τα αποτελέσματα του χειμώνα για την πρόκριση στην επόμενη φάση.
Η δεύτερη μεταγραφική περίοδος  στην Ελλάδα είναι τον Ιανουάριο, όταν θα λήξει η τιμωρία του Κουβανού και δεν θα υπάρξει  πρόβλημα.

Ο Ντεσπέιν εξάλλου που περίμενε την τιμωρία του,  είπε πριν από την ανακοίνωση της "γνωρίζω ότι θα με τιμωρήσουν, αλλά δεν με ενδιαφέρει. Εγώ, έτσι κι αλλιώς θα παίξω ακόμη ένα χρόνο στον Ολυμπιακό".

Ο Ολυμπιακός πάντως είναι πιο κοντά στον διεθνή κεντρικό Παναγιώτη Πελεκούδα., αφού ο παίκτης προτιμά την νεανική παρέα του Ρέντη, εκτός κι αν ο Ηρακλής κάνει εντυπωσιακή ρελάνς.

www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου