ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Ο Μαρινάκης στο πλευρό των Αγγελόπουλων

Ο Μαρινάκης στο πλευρό των Αγγελόπουλων

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, σε επίσημη δήλωση του στέκεται στο πλευρό των Αγγελόπουλων και τονίζει πως πρόκειται για δύο ανθρώπους που έχουν προσφέρει τα μέγιστα στο σύλλογο.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ένας άνθρωπος που πασχίζει για την ενότητα του Ολυμπιακού και το αποδεικνύει συνεχώς.
Ο πρόεδρος του ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου, με αφορμή τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη του στους προέδρους της ΚΑΕ, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, τονίζοντας πως πρόκειται για δύο ανθρώπους πως έχουν προσφέρει τα μέγιστα στον πειραϊκό σύλλογο, ενώ επισημαίνει ότι απαιτείται ενότητα και ομοψυχία από όλους τους Ολυμπιακούς.


Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ενδιαφέρεται ειλικρινά για την ευημερία τόσο του μπασκετικού, όσο και των ερασιτεχνικών τμημάτων του Ολυμπιακού και με αυτή του την κίνηση θέλησε να σταθεί στο πλευρό των Αγγελόπουλων, δίνοντας και το σύνθημα στον κόσμο του Ολυμπιακού, πως όταν τα πράγματα είναι δύσκολα, αυτό που προέχει είναι η ενότητα. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, όπως καταλαβαίνει κανείς και από την ανακοίνωση, θα ήθελε να βγουν μπροστά 2-3 ακόμη επιχειρηματίες του επιπέδου των Αγγελόπουλων, προκειμένου να στηρίξουν τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό και να οδηγήσουν τα τμήματα ψηλά στην Ευρώπη.

Ο κ. Μαρινάκης είναι αντίθετος με την οπαδική βία, επιθυμεί να μην υπάρξει βεντέτα μετά τα γεγονότα του ΟΑΚΑ στον τέταρτο τελικό (5/6) της Α1 και καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο του Θρύλου να κινηθεί σε αυτή την κατεύθυνση με γνώμονα πάντα το καλό του Ολυμπιακού αλλά και του αθλητισμού γενικότερα.

Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη:

"Οι δύσκολοι καιροί που βιώνουμε στην χώρα μας απαιτούν να υπάρχει ενότητα και ομοψυχία. Ο Ολυμπιακός σαν σύλλογος, θα αντισταθεί στην βιομηχανία μίσους που καλλιεργείται, εις βάρος τελικά του ίδιου του αθλητισμού.

Ο Ολυμπιακός μας έχει ανάγκη από ανθρώπους σαν τους αδελφούς Αγγελόπουλους που έχουν προσφέρει τα μέγιστα με την μέχρι σήμερα παρουσία τους στο Σύλλογό μας. Μακάρι να υπήρχαν και άλλοι επιχειρηματίες του επιπέδου τους που να είχαν την θέληση να προσφέρουν στην ομάδα μας και τότε είμαι σίγουρος ότι ο Ολυμπιακός θα πρωταγωνιστούσε πανευρωπαϊκά σε όλα τα αθλήματα. Φέτος η ομάδα μπάσκετ κατέκτησε το Κύπελλο και προσωπικά πιστεύω ότι του χρόνου θα πάρει και το Πρωτάθλημα.

Στην κοινή αυτή προσπάθεια, δεν χωρούν πλέον εκείνοι που συνεχίζουν να καλλιεργούν το οπαδικό μίσος απ' όπου και αν προέρχονται. Ως πρόεδρος της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός ζητώ από το σύνολο των φιλάθλων μας να κινηθούν σ' αυτήν την κατεύθυνση, με γνώμονα το καλό του Ολυμπιακού μας και του αθλητισμού γενικότερα".
www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου