ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΔΣ.....ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ...

08.06.2011 - 16:22

Ούτε Τζίγκερ ούτε Παύλος…


Αυτή την ώρα διεξάγεται το διοικητικό συμβούλιο του Παναθηναϊκού, όπου θα τεθούν επί τάπητος τα θέματα του τεχνικού διευθυντή και της σύστασης νέου συμβουλίου. Τζίγκερ και Παύλος είναι …άφαντοι.
Ούτε Τζίγκερ ούτε Παύλος…
Από νωρίς στα γραφεία έδωσαν το παρών οι Γιώργος Νίκας, Μίμης Δομάζος, Αντώνης Αντωνιάδης, Θανάσης Γιαννακόπουλος, Αργύρης Μήτσου, Μάνος Μαυροκουκουλάκης και η Μαρία Λομβάρδου. Στις 15:50 έκανε την εμφάνισή του και ο Παναγιώτης Δάβαρης και ακολούθησαν οι Λεωνίδας και Αδαμάντιος Πολέμης, Γεωργάνας, Λουμίδης, Πενθερουδάκης.


08.06.2011 - 16:50

Το μήνυμα του Τζίγγερ!

Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός βρίσκεται σε εξέλιξη και ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, παρόλο που δεν το συνηθίζει, απουσιάζει. Ποιος είναι ο λόγος που ο Τζίγγερ είναι "απών";
Το μήνυμα του Τζίγγερ!
Με την κίνησή του αυτή ο μεγαλομέτοχος της "πράσινης" ΠΑΕ δείχνει ότι δεν σκοπεύει να βγει μπροστά, όπως κακώς διαρρέεται τελευταία.
Όπως αναφέρει το περιβάλλον του Γιάννη Βαρδινογιάννη, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έκρινε ότι η σημερινή συνεδρίαση δεν είχε κάποιο σοβαρό θέμα, καθώς ακόμη και στο ζήτημα του τεχνικού διευθυντή δεν αναμένεται να παρθεί οριστική απόφαση, και γι’ αυτό τον λόγο δε δίνει το "παρών" στο Δ.Σ.
Μάλιστα, όπως λέγεται ο Τζίγγερ επιμένει στη θέση του να λειτουργεί ως 30% και δεν θέλει να αναλάβει καμία πρωτοβουλία σχετικά με την ΠΑΕ. Παραμένει αποστασιοποιημένος κι αυτό δείχνει η σημερινή του απουσία από το διοικητικό συμβούλιο.
 


08.06.2011 - 17:25

«Υπήρξαν διαξιφισμοί για τα χρήματα…»

Πάλι… χαμός έγινε στο ΔΣ του Παναθηναϊκού. «Υπήρξαν διαξιφισμοί», είπε ο Θ. Γιαννακόπουλος και συνέχισε: «Δεν γίνεται να λέμε έβαλες εσύ, για να βάλω και εγώ». «Όλοι το χέρι στην τσέπη».

«Υπήρξαν διαξιφισμοί για τα χρήματα…»
Λίγο μετά τις 5 το απόγευμα ολοκληρώθηκε το ΔΣ του Παναθηναϊκού, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως δεν προέκυψε κάτι σημαντικό, ενώ τα πράγματα δεν ήταν και τόσο… ήρεμα, όταν η κουβέντα πήγε στο οικονομικό. Πρώτος από τα γραφεία αποχώρησε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, ο οποίος στις δηλώσεις αναφέρθηκε στα θέματα που συζητήθηκαν.

Μάλιστα, τόνισε πως υπήρξαν διαξιφισμοί όταν έγινε συζήτηση για το οικονομικό και τόνισε πως όλοι πρέπει να βάλουν το χέρι στην τσέπη για να μπορέσει ο Παναθηναϊκός να προχωρήσει και να κάνει άμεσα μεταγραφές. Επίσης μίλησε για το θέμα του Ζήση Βρύζα, ενώ παράλληλα αποκάλυψε και την δική του πρόταση για τον επόμενο τεχνικό διευθυντή του «τριφυλλιού».

«Εκείνο που προείχε είναι το οικονομικό θέμα. Ο κ. Πολέμης τόνισε πολύ σωστά πως το μείζον θέμα είναι τα χρήματα. Εκεί υπήρχαν ορισμένοι διαξιφισμοί κι ο καθένας ήθελε να πει το δικό του. Όλοι ενωμένοι πρέπει να βοηθήσουμε τον Παναθηναϊκό, κυρίως στο οικονομικό θέμα. Με ανοιχτή καρδιά και το χέρι στην τσέπη πρέπει να προχωρήσουμε. Δεν θέλω να λέω ψέματα.Βρισκόμαστε σε μία πολύ δύσκολη στιγμή και πρέπει όλοι να βοηθήσουμε», δήλωσε ο εκ των μετόχων της ΠΑΕ και πρόσθεσε: «Να είμαστε ενωμένοι κι αγαπημένοι. Εγώ βλέπω πολύ δύσκολη την κατάσταση γιατί ο καθένας περιμένει και λέει ‘έβαλε ο άλλος χρήματα, για να βάλω κι εγώ’.

Ο καθένας πρέπει να βάζει το χέρι στην καρδιά και να κάνει καλό για τον Παναθηναϊκό. Το τι κάνει ο άλλος εμένα δεν με αφορά. Δυστυχώς βλέπω το μέλλον δυσοίωνο. Αν όλοι δεν συνετιστούν και δεν βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό, θα είναι δύσκολο το μέλλον. Πρέπει να κινηθούμε γρήγορα, γιατί χάνουμε χρόνο και πρέπει να κάνουμε μεταγραφές».


Όσο για το θέμα του τεχνικού διευθυντή, είπε: «Είπαμε για την πρόσληψη του κ. Βρύζα, που ο ίδιος την ανακάλεσε. Εγώ ζήτησα ένα παιδί από την παναθηναϊκή οικογένεια που έχει προσφέρει και είχε ή έχει παναθηναϊκή ιδιότητα. Η διοικούσα επιτροπή θα αποφασίσει σε ένα προσεχές ΔΣ».

Το «παρών» στο ΔΣ, που διήρκεσε μία ώρα, έδωσαν οι Δημήτρης Γόντικας, Θανάσης Γιαννακόπουλος, Αδαμάντιος και Λεωνίδας Πολέμης, Μάνος Μαυροκουκουλάκης, Μαίρη Λομβάρδου, Αργύρης Μήτσου, Γιώργος Νίκας και οι κ.κ. Γεωργανάς, Πενθερουδάκης και Λουμίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου