ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Κοστάνζο στο Metropolitan, τρελαμένος από την υποδοχή! (video)


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Κοστάνζο στο Metropolitan, τρελαμένος από την υποδοχή! (video)

10 Ιουνίου, 2011 
metroΜας τον παρουσίαζαν απρόσιτο, “βαρύ” και δύστροπο χαρακτήρα. Ο Φράνκο Κοστάνζο βάλθηκε να τους διαψεύσει όλους! Από την πρώτη κιόλας στιγμή. Ο Αργεντίνος εκμυστηρεύθηκε στους εκπροσώπους του, που τον συνόδευαν κατά την άφιξη του στην Ελλάδα, ότι έμεινε έκπληκτος από την προσοχή που έδειξαν τα ΜΜΕ στη μεταγραφή του!
Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι οι “συνοδοί” του Φράνκο τρελάθηκαν με τόσος εκπροσώπους του τύπου στο “Ελευθέριος Βενιζέλος” και ξεκίνησαν να βιντεοσκοπούν αυτούς που βιντεοσκοπούσαν το νέο τερματοφύλακα του Θρύλου.
Πολύ καλό ήταν επίσης το κλίμα στη συνάντηση που είχε με τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Κοστάνζο αποκάλυψε στον προπονητή του Θρύλου ότι ήθελε από την πρώτη στιγμή να γίνει κάτοικος Πειραιά!
“Κόουτς, ευχαριστώ για την τιμή που δείξατε στο πρόσωπο μου. Δε θα άφηνα τη Βασιλεία για μια υποδεέστερη ομάδα. Θέλω να ανέβω ψηλότερα και ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που μπορεί να πετύχει πολλά περισσότερα. Θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα. Ήδη από την υποδοχή φάνηκε πόσο σημαντικό είναι να παίζει κανείς στον Ολυμπιακό. Θα κάνω ότι περνά από το χέρι μου για να πετύχουμε όλοι μαζί αυτά που δίνουν χαρά στον κόσμο: την κατάκτηση τίτλων”.
Αμέσως μετά τη συνάντηση με τον Βαλβέρδε, ο Κοστάνζο βρέθηκε στο ιατρικό κέντρο Metropolitan, όπου εκεί τον υποδέχθηκε ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του Ολυμπιακού, γιατρός κ. Νίκος Τζουρούδης.
Στο “καλωσόρισμα” Τζουρούδη, ο Κοστάνζο και οι εκπρόσωποι του ήταν ευδιάθετοι, ενώ ο Φράνκο τόνισε ξανά ότι, αν και λίγες ώρες στην Ελλάδα, νιώθει σαν το σπίτι του!
Εμείς θα πούμε το εξής: ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΣΤΟ “ΝΑΟ”, ΦΡΑΝΚΟ!!!
Δείτε και το σχετικό βίντεο από το Metropolitan




www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου