ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός 3-7



Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός 3-7

Τα παλικάρια του Βαγγέλη Πάτερου κατέκτησαν επιβλητικά ένα ακόμα Πρωτάθλημα Ελλάδας, το 26ο στην ιστορία του συλλόγου! Οι ερυθρόλευκοι νίκησαν τη Βουλιαγμένη με 7-3 στο κολυμβητήριο του Λαιμού.
Πρωταθλητής Ελλάδας στην υδατοσφαίριση για 26η φορά στην ιστορία του είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος κέρδισε με 7-3 την Βουλιαγμένη στο Λαιμό και έκανε το 3-1 στις νίκες στην σειρά των τελικών της Α1 πόλο.
Οι ερυθρόλευκοι επέβαλαν τον ρυθμό τους από την αρχή της αναμέτρησης και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στην ομάδα της Βουλιαγμένης που φυσιολογικά υποτάχθηκε στην ανωτερότητα των Πειραιωτών. Το τελικό 7-3 υπέρ του Θρύλου, σήμανε την κατάκτηση του 5ου σερί πρωταθλήματος αλλά και νταμπλ (συνολικά 11 στην ιστορία του) για τον κυρίαρχο των πισίνων στην Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός στον Λαιμό είχε και την συμπαράσταση αρκετών οπαδών, οι οποίοι αποθέωσαν τους πολίστες της ομάδας τους μόλις ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση.


Εκρηκτικό ξεκίνημα για τους ερυθρόλευκους

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε το παιχνίδι με φοβερό ρυθμό στην επίθεση και με διάθεση να παίξει πιεστική άμυνα. Ο Ντόσκας με σουτ από την περιφέρεια έκανε το 0-1 για τον Ολυμπιακό και ο Μυλωνάκης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με κοντινό σουτ από δεξιά. Ο Δελακάς με γκολ στον παίκτη παραπάνω έδωσε συνέχεια στο επιθετικό κρεσέντο των Πειραιωτών, “γράφοντας” το 0-3. Το τέρμα του Γκακ (στον παίκτη παραπάνω) έδωσε μια ανάσα στην Βουλιαγμένη αλλά ήρθε άμεσα η απάντηση των ερυθρολεύκων δια χειρός Χρήστου Αφρουδάκη, ο οποίος από θέση φουνταριστού σημείωσε το 1-4 για τον Θρύλο, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το Ά οκτάλεπτο.

Έπεσε ο ρυθμός στο δεύτερο οκτάλεπτο

Στην δεύτερη περίοδο του αγώνα οι ερυθρόλευκοι δεν είχαν την ίδια ενέργεια στο παιχνίδι τους αλλά μπόρεσαν σχετικά εύκολα να διατηρήσουν το προβάδισμα των τριών τερμάτων που είχαν αποκτήσει από τα πρώτα 8' της αναμέτρησης, εξαιτίας της πολύ καλής τους άμυνας. Έτσι το ημίχρονο τελείωσε με 2-5 υπέρ του Ολυμπιακού με τα γκολ που σημείωσαν στο Β' οκτάλεπτο οι Βουλγαράκης για την Βουλιαγμένη στον παίκτη παραπάνω και Φουντούλης για τους Πειραιώτες με τον ίδιο τρόπο.


  "Καθάρισαν" το παιχνίδι οι Φουντούλης και Ντόσκας

Το Γ' οκτάλεπτο, του τέταρτου τελικού στον Λαιμό, ξεκίνησε με τον ίδιο τρόπο που ολοκληρώθηκε το ημίχρονο του αγώνα. Ο Φουντούλης στον παίκτη παραπάνω πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και το έκτο του Ολυμπιακού στο ματς, φέρνοντας το σκορ στα επίπεδα του 2-6 για τους φιλοξενούμενους. Ακολούθως ο Δεληγιάννης απέκρουσε το πέναλτι του Γκακ, αλλά ο Βλαχόπουλος κατάφερε να μειώσει για την Βουλιαγμένη σε 3-6 (με σουτ από την περιφέρεια), στην επόμενη επίθεση. Ο Ντόσκας με πέναλτι έκλεισε το σκορ της τρίτης περιόδου, κάνοντας το 3-7 για τους ερυθρόλευκους.

Διαδικαστικού χαρακτήρα τα τελευταία 8'

Τα τελευταία 8' του αγώνα ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με πρωταγωνιστές για τις δύο ομάδες τους δύο τερματοφύλακες, Δεληγιάννη και Τσαλγκάνη, που είχαν εντυπωσιακές επεμβάσεις τις λίγες φορές που απειλήθηκαν. Ο Ολυμπιακός και η Βουλιαγμένη δεν κατάφεραν να πετύχουν κανένα τέρμα σε αυτό το διάστημα και η λήξη του παιχνιδιού βρήκε τους πολίστες των ερυθρολεύκων να πανηγυρίζουν μαζί τον κόσμο του Θρύλου ένα ακόμη νταμπλ!


 
Τα οκτάλεπτα του αγώνα: 1-4, 1-1, 1-2, 0-0.

Βουλιαγμένη: Γκακ, Βουλγαράκης, Βλαχόπουλος.

Ολυμπιακός: Ντόσκας 2, Φουντούλης 2, Μυλωνάκης, Δελακάς, Αφρουδάκης.

www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου