ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Μιλάνε όλοι, μιλάει και το leoforos.gr!

Μιλάνε όλοι, μιλάει και το leoforos.gr!

7 Ιουνίου, 2011 
leoforos1Κοίτα να δεις που πρέπει να πάρει άδεια ο Ολυμπιακός για να μιλήσει. Πρέπει δηλαδή να σε σφάζουν και εσύ, βλέποντας την πριονοκορδέλα να έρχεται, να λες και ευχαριστώ!
Από το πρωί, το leoforos.gr έχει εντείνει την επίθεση του κατά του Ολυμπιακού.Λες και ο Ολυμπιακός ήταν στο ΟΑΚΑ και έβριζε συζύγους καλαθοσφαιριστών. Λες και ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που έριχνε ότι πέτρα υπήρχε στο παρκέ. Πάει, θα μας τρελάνουν οι κύριοι αυτοί!

Αφού “τόλμησαν” οι δημοσιογράφοι να κάνουν ρεπορτάζ για τη στάση της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ στα αίσχη, βγήκαν οι τιμητές των πάντων και άρχισαν τα γνωστά τροπάρια. Μάλλον οι Πειραιώτες θα έπρεπε να τους είχαν πάρει την άδεια. Ας τους ζητήσουν και συγνώμη λοιπόν οι διοικούντες της ΠΑΕ Ολυμπιακός…
Σαφώς και έχουν επιλεκτική μνήμη εκεί στο leoforos.gr. Γιατί δεν τους συμφέρει να θυμηθούν στο “Γ. Καραϊσκάκης” ποιος χτυπούσε μέσα στο γήπεδο. Ούτε βέβαια θυμούνται τις απειλές έξω από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ. Την ΕΔΕ την ξέχασαν. Και ούτε θυμούνται όλη αυτή τη ΣΚΕΥΩΡΙΑ που πήγε να στηθεί κατά του Ολυμπιακού: Έκτακτες συνεδριάσεις, εφέσεις επί εφέσεων για να βγουν μεγαλύτερες ποινές, τιμωρία του Ολυμπιακού για ανακοίνωση των φιλάθλων της ομάδας (!) και τόσα άλλα.
Αλλά η εν λόγω ιστοσελίδα θέλει να το παίξει οτι υπηρετεί τα συμφέροντα του Παναθηναϊκού. Μάταια όμως. Γιατί το leoforos.gr υπηρετεί άλλους σκοπούς. Και κυρίως, να ανεβάζει την αδρεναλίνη και να τσιτώνει τους αναγνώστες του. Αδιαφορώντας για την πραγματικότητα και δίνοντας λαβή για αντιδράσεις, ενδεχομένως και ανεξέλεγκτες. Μια ζωή τα ίδια. Λάσπη και ντόρος να γίνεται.
Προκαλεί ντροπή όλη αυτή η επίθεση κατά του Ολυμπιακού, ειδικά μετά τα χθεσινοβραδινά ΑΙΣΧΗ. Αντί να μας δείχνουν την “κλωτσοπατινάδα” κατά των “ερυθρολεύκων”, θυμήθηκαν τον αγώνα στο ΝΑΟ!
Τελικά που το πάει το leoforos.gr; Τι θέλει να πετύχει ως ιστοσελίδα; Να «τσιτώνει» τον κόσμο για να αρχίσει πάλι το «μπίρι σου και μπίρι μου»; Γιατί ΜΟΝΙΜΩΣ «απαγορεύεται» να εκφράζεται ο Ολυμπιακός; Και κυρίως, γιατί περνάμε στο ντούκου την ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΔΡΑΣΗ αυτών των ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΩΝ που πάνε με στόχο να προκαλέσουν βία;
Μια γραμμή στο άρθρο ότι και καλά καταδικάζουμε και μετά…βουρ και όποιον πάρει ο Χάρος! Να μη μιλάει ο Ολυμπιακός…το βρήκαμε πάλι το «πάτημα» για να «δικαιώσουμε» κάθε ανεκδιήγητο που  διαβάζει τα κείμενα τους και ενδεχομένως να νοιώθει και …δικαιωμένος για τα χθεσινά ευτράπελα!

Και απορούμε πραγματικά: Κανένα όριο δεν υπάρχει ποια στην προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από τους κυρίους αυτούς;
www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου