ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Ετούχου και Απια στην λίστα σύμφωνα με τον Τύπο

Ετούχου και Απια στην λίστα σύμφωνα με τον Τύπο

11 Ιουνίου, 2011 
Σύμφωνα με Δημοσιεύματα του Τύπου στην λίστα του Ολυμπιακού για τη μεσαία γραμμή φέρεται να έχουν προστεθεί και τα ονόματα των Ντίξον Ετούχου και Στέφαν Άπια.
Ο 29χρονος Νιγηριανός Ετούχου  ανασταλτικός μέσος αγωνίζεται την τελευταία τριετία με την φανέλα της Φούλαμ, έχει να επιδείξει αξιοπρόσεκτη πορεία στα αγγλικά γήπεδα, καθώς στο παρελθόν, έχοντας αγωνιστεί στο παρελθόν με τα χρώματα των Μάντσεστερ Σίτι, Πρέστον, Νόριτς και Σάντερλαντ.
ΑΠΙΑΠάντως ο  Νιγηριανός μέσος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Φούλαμ, και απαιτούνται αρκετά χρήματα για την απόκτηση του.
Ο 30χρονος Γκανέζος μέσος Απία , ο οποίος έχει φορέσει 64 φορές τη φανέλα με το εθνόσημο της πατρίδας του, σημειώνοντας και 14 γκολ, έχει αξιοπρόσεκτη καριέρα στα ευρωπαϊκά γήπεδα με τα χρώματα των Ουντινέζε, Πάρμα, Γιουβέντους, Φενέρμπαχτσε και Μπολόνια.
Ο έμπειρος χαφ μένει ελεύθερος από την Τσεζένα, όπου αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν, ωστόσο τα τελευταία χρόνια έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από τραυματισμούς αλλά όπως βλέπετε από την φώτο από κοιλιακούς….σκίζει!!
www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου