ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Κοστάντσο και… έπεται συνέχεια

Κοστάντσο και… έπεται συνέχεια

08/06/2011
Κοστάντσο και… έπεται συνέχεια
Την πρώτη του μεταγραφή… τελειώνει σήμερα ο Ολυμπιακός!

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον Φράνκο Κοστάντσο, ο οποίος, όπως όλα δείχνουν, θα είναι ο Νο1 γκολκίπερ των πρωταθλητών Ελλάδας τη νέα σεζόν.

Μέσα στη μέρα το ραντεβού με τον μάνατζερ του Αργεντινού πορτιέρο, επιλέγει τον… δεύτερο ο Βαλβέρδε, όλα ανοιχτά για Ελευθερόπουλο, Γιακούποβιτς, Μάχο.
Τι«παίζει» με Σωκράτη, στο… τραπέζι ο Τζαβέλλας.

Η επιλογή του Κοστάντσο «κλείδωσε» προχθές, στη σύσκεψη με τη συμμετοχή και του γυμναστή γκολκίπερ, Αλέκου Ράντου και η συνάντηση -όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του παίκτη, Χόρχε Σιτερσπίλερ- για την οριστική συμφωνία θα γίνει σήμερα.

Αν αυτή επιτευχθεί, τότε, απλώς, θα απομένουν οι ανακοινώσεις…

Οι συζητήσεις θα γίνουν για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, με αποδοχές από 700.000 ευρώ έως 900.000 ευρώ.

Σε ό,τι αφορά τον δεύτερο γκολκίπερ, βασικές (και εγχώριες) επιλογές είναι αυτές των Γιακούποβιτς, Ελευθερόπουλου και Μάχο. Για διαφορετικούς λόγους, δεν φαίνεται να προχωρούν οι Σηφάκης, Κωνσταντόπουλος.

Εκεί θα παίξει ρόλο τι θα πει ο Βαλβέρδε, που μπορεί να ζητήσει κάποιον άλλο, αν και η διαφαινόμενη απόκτηση του Κοστάντσο μπορεί να πάει λίγο πίσω την απόκτηση αναπληρωματικού τερματοφύλακα.

Στο… τραπέζι ο Τζαβέλλας!

Στην αυριανή σύσκεψη Μαρινάκη-Βαλβέρδε θα τεθεί και το θέμα του αριστερού μπακ και θα ληφθεί οριστική απόφαση. Το πιθανότερο είναι να πέσει στο τραπέζι και πάλι το όνομα του Γιώργου Τζαβέλλα… Αν δοθεί έγκριση, θα γίνει κίνηση για την απόκτησή του, στο πλαίσιο της προσπάθειας για την ελληνοποίηση της ομάδας, διαφορετικά θα αναζητηθούν άλλες λύσεις. Για τον Τζαβέλλα χθες υπήρχαν δημοσιεύματα στη Γερμανία σύμφωνα με τα οποία ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση ύψους 2 εκατ. ευρώ. Με ένα τέτοιο ποσό η μεταγραφή θα είχε, ήδη, κλείσει… Δεν προέκυπτε, ωστόσο, από τον Πειραιά ότι έγινε πρόταση, ενώ μάνατζερ της Άιντραχτ, Μπρούνο Χούμπνερ, το διέψευσε κατηγορηματικά… Είπαμε, όμως. Αν δώσει το «Ο.Κ.» ο Βαλβέρδε, θα γίνει κίνηση.

Ανοιχτό του Σωκράτη

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δεν έχει κλείσει ακόμη σε καμία ομάδα και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένονται νέες συζητήσεις με τη Μίλαν. «Είναι αλήθεια ότι η σχέση Τζένοα-Λάτσιο είναι πολύ καλή, ωστόσο, δεν υπάρχει κάτι ακόμα και ο Σωκράτης δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα. Η Λιόν; Θα δούμε», δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της Τζένοα, Στέφανο Καποτσούκα, δείχνοντας ότι η ομάδα τον παίρνει πίσω, αλλά δεν έχει πρόβλημα να τον δώσει.

Ο μάνατζερ του παίκτη, Νίκος Κλιτσίδης, φέρεται να είπε: «Επιβεβαιώνω το ενδιαφέρον της Βέρντερ και της Λιόν για τον Παπασταθόπουλο, αλλά πρώτα πρέπει να μιλήσουμε με τη Μίλαν και μετά την Τζένοα. Γι’ αυτό και δεν θέλω να πω τίποτα για τη Λάτσιο και την οποιαδήποτε άλλη ιταλική ομάδα».

Ο «Παπ» είναι αυτή τη στιγμή… αρκετά μακριά από τον Ολυμπιακό, αλλά αν προκύψει μεταγραφή του Μέλμπεργκ και είναι ακόμη διαθέσιμος, μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα…

www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου