ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Απόψε τα σπουδαία

Απόψε τα σπουδαία

08/06/2011

Καθοριστική μέρα θεωρείται η Τετάρτη σχετικά με την υπόθεση της μεταγραφής του Κώστα Φορτούνη στον Ολυμπιακό. Το θέμα χειρίζεται προσωπικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης και σύμφωνα με όσα αναφέρει ο «Πρωταθλητής», στον Θρύλο υπάρχει η πρόθεση να βρεθεί η χρυσή τομή, διότι οι απαιτήσεις παίκτη και Αστέρα στην πρώτη επαφή κρίθηκαν υπέρογκες. 

Ο μάνατζέρ του νεαρού μεσοεπιθετικού φέρεται να ζήτησε 250.000 ευρώ ετησίως, ένα ποσό όμως που θεωρείται  υπερβολικό από τη στιγμή που ο νεαρός δεν έχει εμπειρίες και έχει παίξει ελάχιστα στη Σούπερ Λίγκα.Οσο για τον Αστέρα Τρίπολης φέρεται να έχει αυξήσεις τις απαιτήσεις του στα 700.000 ευρώ μετρητά (ο Ολυμπιακός πρόσφερε 500.000 ευρώ), ζητώντας παράλληλα δανεικό έναν εκ τωνυ Επστάιν ή του Μήτρογλου.

Για τον διεθνή επιθετικό δεν τίθεται θέμα καθώς πρόθεση του Ολυμπιακού είναι να τον παραχωρήσει σε σύλλογο του εξωτερικού, από όπου και θεωρούν ότι θα υπάρξει καλή προσφορά. Οσο για τον Επστάιν οι «ερυθρόλευκοι» δεν εμφανίζονται αρνητικοί,  αρκεί ο Αστέρας να μειώσει τις απαιτήσεις του σε ό,τι αφορά το ρευστό.

Σήμερα θα ξεκαθαρίσουν τα πάντα στη συνάντηση κορυφής μεταξύ των δύο διοικήσεων. Ο παίκτης μπορεί να μπει στη λίστα των γηγενών για τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια του Ολυμπιακού, όχι όμως σαν παίκτης των «ερυθρόλευκων» ακαδημιών, αφού έχει μείνει ένα χρόνο στο Ρέντη και όχι δύο όπως προβλέπει η σχετική διάταξη της ΟΥΕΦΑ.
www.thrylos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου