ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Ξεκινάει μαθήματα προπονητικής ο Νικοπολίδης

Ξεκινάει μαθήματα προπονητικής ο Νικοπολίδης

Σύμφωνα με πληροφορίες του RedPlanet.gr, ο Αντώνης Νικοπολίδης θα συμμετάσχει στα μαθήματα της σχολής προπονητών της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά για να πάρει το δίπλωμα και να ανοίξει καινούρια σελίδα στην καριέρα του.
Η αγάπη του Αντώνη Νικοπολίδη για το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό είναι γνωστή. Ο μέχρι πρότινος αρχηγός του Ολυμπιακού ελάχιστους μήνες μετά από την απόσυρση του από δράση, θα ξεκινήσει μαθήματα για να μπει στο μαραθώνιο της προπονητικής.  
Σύμφωνα με πληροφορίες του RedPlanet.gr, ο 40χρονος είναι έτοιμος να κάνει αίτηση προκειμένου να δώσει το “παρών” στην σχολή που θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο και τα μαθήματα της θα έχουν διάρκεια περίπου 15 μέρες.

Από την συγκεκριμένη σχολή θα αποκτήσει το δίπλωμα UEFA Α'. Βέβαια, για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να έχει ήδη στην κατοχή του το UEFA Β'.

Στο πλαίσιο αυτό, έχει ενδιαφέρον να μάθουμε αν νωρίτερα λάβει μέρος σε άλλη σχολή προκειμένου να το αποκτήσει ή δεν χρειάζεται, ελέω του γεγονότος ότι έχει κατακτήσει το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στα γήπεδα της Πορτογαλίας το 2004 με την φανέλα της Εθνικής Ελλάδας.   

Να σημειώσουμε ότι, σύμμαχος στη νέα προσπάθεια του Αντώνη Νικοπολίδη είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος τον στηρίζει στα πρώτα του αυτά βήματα.
www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου