ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Παύλος Γιαννακόπουλος: Ψάχνουμε τρόπο να αποχωρήσουμε από τον Παναθηναϊκό

Παύλος Γιαννακόπουλος: Ψάχνουμε τρόπο να αποχωρήσουμε από τον Παναθηναϊκό


paulos giannakopoulos panathinaikosΌπως μετά την κατάκτηση του τίτλου της Euroleague, έτσι και μετά αυτό του Πρωταθλήματος, ο Παύλος Γιαννακόπουλος εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον «NovaΣΠΟΡ FM 94,6», παραδέχθηκε, ακόμη, ότι δεν περίμενε η σεζόν για την ομάδα του να είναι τόσο πετυχημένη, ενώ καταδίκασε τα επεισόδια που έλαβαν χώρα μετά το τέλος του τέταρτου τελικού, χαρακτηρίζοντάς τα απαράδεκτα.


«Έχουμε κουραστεί τόσο πολύ που ψάχνουμε να βρούμε τρόπο να αποχωρήσουμε από τον Παναθηναϊκό. Σαράντα χρόνια κούρασης δεν πληρώνονται με τίποτα. Αν βρούμε θα είμαστε ευτυχείς. Δεν έχει σχέση η ΠΑΕ με την ΚΑΕ. Στην ΠΑΕ υπάρχει μία μεγάλη ομάδα επιχειρηματιών. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι μία ατομική, μία οικογενειακή επιχείρηση που προσπαθούμε να διατηρήσουμε στα πλαίσια εκείνα που θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε κανονικά», είπε για τις σκέψεις του να αποχωρήσει από την ΚΑΕ.
Για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και της Euroleague, ανέφερε: «Τα συγχαρητήρια ανήκουν στην ομάδα. Αισθάνθηκα τρομερά ευτυχισμένος για την επιτυχία της ομάδας και τη μεγάλη αγάπη που έδωσε ο κόσμος του Παναθηναϊκού στην ομάδα μας. Ήξερα ότι η ομάδα είναι μια οικογένεια και όλοι προσπαθούν για το καλύτερο, αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα να έχει η χρονιά αυτή την εξέλιξη και να πάρουμε το πρωτάθλημα Ελλάδας και Ευρώπης. Είμαστε όλοι μια αγαπημένη οικογένεια. Η διοίκηση, οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία. Το μυστικό είναι στο κλίμα που υπάρχει στην ομάδα. Καθένας που έρχεται απορροφάται από το σύστημα και το σύνολο προχωρά».
Τέλος, για τα επεισόδια, σημείωσε: «Είναι απαράδεκτα αυτά τα πράγματα. Ο αθλητισμός είναι για να ενώνει τους ανθρώπους κι όχι να τους χωρίζει. Λυπάμαι που δεν το πήρα χαμπάρι για να κατέβαινα πρώτος εγώ και να γινόμουν ανθρώπινη ασπίδα. Όλοι οι αθλητές είναι το ίδιο πράγμα για μένα. Αυτά τα γεγονότα τα καυτηριάζαμε και τα καυτηριάζουμε. Δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Μόνο αν εφαρμοστούν οι νόμοι θα λυθεί το πρόβλημα. Δεν είναι δυνατό να συλλαμβάνεται οποιοσδήποτε και την επόμενη μέρα να είναι ελεύθερος. Όποιους πιάνουν, θα πρέπει να τους βάζουν 5-10 μέρες φυλακή για να τους γίνεται μάθημα».
 O ALEX WEB RADIO/TV ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ.....
ΤΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕΣ ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΠΑΥΛΟ....ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ, ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ , ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ,ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ, ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ Ο ΛΑΔΩΜΕΝΟΙ ΣΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ...ΤΙΠΟΤΑ...ΤΗΝ ΚΟΥΝΕΛΑ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΟΥ ...ΑΣΕ ΡΕ ΠΑΥΛΟ...ΠΕΣ ΤΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΞΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ...ΑΝΤΕ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΣΑΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΒΑΖΩ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ...ΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΗ....ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΤΙΟΛΤΜΠΙΑΚΟΣ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΣΑΣ...ΑΛΛΑ ΠΟΥ? ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΤΕ ΠΟΥ ΘΕΝΑ ΠΑΝΤΑ Η ΓΕΝΙΑ ΣΑΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΒΓΑΛΕ....ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ .....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου