ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Ζήσης, Έιντσον κι Ελληνικό

Ζήσης, Έιντσον κι Ελληνικό

7 Ιουνίου, 2011
Όταν ηρεμήσουν τα πράγματα στον Ολυμπιακό θα ασχοληθούν με τον μεταγραφικό σχεδιασμό και τη νέα έδρα Ακόμα φαντάζει πρόωρο να μιλήσει κανείς για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της επόμενης περιόδου.
Άλλωστε μόλις το βράδυ της Δευτέρας, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς παρέθεσε το αποχαιρετιστήριο δείπνο στους παίκτες του, τη στιγμή που η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, δείχνει να βρίσκεται σε κρίση, μετά τη δριμύτατη κριτική που άσκησαν οι οργανωμένοι οπαδοί στους αδελφούς Αγγελόπουλους.
Ας ελπίσουμε πως θα πρυτανεύσει η ηρεμία και ο κόσμος μαζί με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ (οι οποίοι δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι την ανέσυραν από την ανυποληψία) θα προχωρήσουν μαζί για έναν Ολυμπιακό, ο οποίος θα παρουσιαστεί αντάξιος των προσδοκιών.
ΖΗΣΗΣΈνα όνομα που έχει απασχολήσει στο παρελθόν την ομάδα του Πειραιά και αναμένεται να βρεθεί ξανά στη λίστα της, είναι ο Νίκος Ζήσης. Ο διεθνής γκαρντ έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τη Σιένα, αλλά μπορεί να το σπάσει και με δεδομένο πως ο Παπαλουκάς αποχωρεί, η έλευση του θα έδινε σημαντικές λύσεις στη περιφέρεια.
Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Τσακ Έιντσον, τον Αμερικανό σμολ φόργουορντ ο οποίος «έβγαλε μάτια» φέτος στη Μακάμπι. Η περίπτωση του έχει προταθεί και θα εξετασθεί, όταν ηρεμήσουν τα πράγματα.
Στη θέση «5», οπού αναμένεται να αποχωρήσουν ο Νεστέροβιτς και ο Γλυνιαδάκης, το ενδιαφέρον για τον Κρίστιτς είναι μεν γνωστό, ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχει ένα υψηλό κασέ με δεδομένο ότι στο ΝΒΑ, έπαιρνε τέσσερα εκατομμύρια δολάρια.
Ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να του δώσει ούτε τα μισά, αν λάβουμε υπόψη ότι οι αδελφοί Αγγελόπουλοι θέλουν να κάνουν νέα μείωση στο μπάτζετ.
Σε ότι αφορά το γήπεδο, οι ιδιοκτήτες της ομάδας είχαν ξεκαθαρίσει στη συνάντηση που είχαν κάνει με τους οργανωμένους, μεσούσης της περιόδου ότι στόχος τους είναι να μετακομίσουν είτε στο Ελληνικό, είτε στο γήπεδο του Ταε Κβο Ντο στο Παλαιό Φάληρο.
Το Ελληνικό είναι πιο προσιτή περίπτωση και εκεί αναμένεται να είναι η νέα έδρα του Ολυμπιακού. 

www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου