ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Θύρα 4: Ανακοίνωση για Ζαγοράκη, Βρύζα και… Φλωρίδη

Θύρα 4: Ανακοίνωση για Ζαγοράκη, Βρύζα και… Φλωρίδη


Ανακοίνωση στην οποία καταπιάνεται με όλα τα «φλέγοντα» θέματα του ΠΑΟΚ εξέδωσε την Τρίτη (22/7) η «Θύρα 4». Σε αυτήν, μεταξύ άλλων, αναφέρεται στον Vitolo, το Βασίλη Φλωρίδη αλλά και τους Ζαγοράκη, Βρύζα.


Αναλυτικά: «Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στα αγωνιστικά και διοικητικά θέματα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, είμαστε υποχρεωμένοι να πάρουμε θέση καθώς το νεφελώδες τοπίο δεν λέει να ξεκαθαρίσει. Βρισκόμαστε 9 ημέρες πριν το πρώτο, και πολύ κρίσιμο, ευρωπαϊκό μας παιχνίδι και η ομάδα αντί να καλύπτει τα κενά της και να πορεύεται πανέτοιμη για τους ομίλους, καταφέρνει να δημιουργεί καινούρια και σημαντικότερα προβλήματα.
thyra 4 anakoinosi 22 7Στο παρελθόν είχαμε ζήσει «περήφανες» πωλήσεις (τύπου Βενετίδη-Σαλπιγγίδη) και «έξυπνες» πωλήσεις (τύπου Μελίσση-Χριστοδουλόπουλου). Την προηγούμενη εβδομάδα στο ρεπερτόριο προστέθηκαν και οι «περήφανες» αποδεσμεύσεις, αφού ο Βιτόλο έγινε με συνοπτικές διαδικασίες κάτοικος Αθηνών. Ο τρόπος που έφυγε ο Βιτόλο μόνο αστείος μπορεί να χαρακτηριστεί, ενώ απογοήτευση και οργή μας προκαλεί το γεγονός ότι ενώ στην ΠΑΕ οι αρμόδιοι γνώριζαν πως ο παίκτης ήταν υπ’ ατμόν από το Φεβρουάριο, δεν προσπάθησαν να τον κρατήσουν αλλά ούτε και να εκμεταλλευτούν οικονομικά την διαφαινόμενη φυγή του. Ενώ είναι ολοφάνερο το ότι ο Ισπανός διαπραγματευόταν και είχε συμφωνήσει μάλιστα με τον Παναθηναϊκό, τη στιγμή που ήταν εν ενεργεία παίκτης του ΠΑΟΚ, η διοίκηση σιωπούσε ενώ θα μπορούσε να «κυνηγήσει» τόσο τον παίκτη όσο και τον Παναθηναϊκό στα αρμόδια όργανα. Μας δημιουργεί μεγάλο προβληματισμό η ευκολία που δείξαμε στο να «ξεφορτωθούμε» έναν χρήσιμο παίκτη, ενώ εδώ και καιρό ανεχόμαστε στην ομάδα παίκτες βαρίδια με δυσβάσταχτα συμβόλαια και μηδαμινή προσφορά. Το θέμα Βιτόλο, εκτός από τη διοικητική αδυναμία, αποτελεί μία ακόμα απόδειξη ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ οφείλει να ανοίξει τα μάτια του και να σταματήσει την προσωπολατρεία που διαχρονικά βλάπτει την ομάδα. Για όλους τους ΠΑΟΚτσήδες, η ομάδα πρέπει να είναι υπεράνω προσώπων, συμφερόντων και χρημάτων.
Η υπόθεση Βιτόλο όμως, δεν μπορεί παρά να ενταχτεί στην γενικότερη προβληματική κατάσταση που βιώνει ο σύλλογος. Το τελευταίο χρονικό διάστημα ήμασταν θεατές στο χιλιοπαιγμένο και κακόγουστο έργο «Υποψήφιοι επενδυτές στον ΠΑΟΚ», σε σκηνοθεσία του κυρίου Γιώργου Σαχπατζίδη. Πρωταγωνιστές αυτή τη φορά ήταν ο «εκατομμυριούχος» κύριος Φλωρίδης και οι υιοί Σαχπατζίδη, ενώ σε ρόλους κομπάρσων απολαύσαμε τον κύριο Δεσύλλα (που είχε κλεισμένο τον Γιοβάνοβιτς) και φυσικά τον δημοσιογραφικό θίασο της πόλης μας. Ο Βασιλάκης Φλωρίδης, επενδυτής-ονείρωξη για κάθε ΠΑΟΚτσή (60άρης, σκουλαρικάς, με tattoo Δικέφαλο και πολλά-πολλά εκατομμύρια ευρώ για σκότωμα) τελικά αποδεικνύεται φούσκα. Αν και δεν είχαμε την τιμή να δούμε το πρόσωπό του ούτε από μακρινή φωτογραφία (παρότι το όνομά του διαφημίζεται εδώ και τόσες μέρες από τα ΜΜΕ), είμαστε σίγουροι πως το κάδρο του θα μπει δίπλα σε αυτά των Αποστολόπουλου, Παπαδόπουλου (ο βασιλιάς των μαγιώ), Άντονι Τούφεκ-Σλιμ / Χοιρίδη, Σαββίδη, Καμπάνη, και Οντέι Αλ Σαμαρί. Άλλωστε, ο Γιοβάνοβιτς είναι ένας παίκτης μεγάλος σε ηλικία, και στον ΠΑΟΚ επιθυμούμε την έλευση ακατέργαστων διαμαντιών, κατά προτίμηση από τα ορυχεία της Κένυας.
Στην προοπτική της έλευσης του πολυεκατομμυριούχου επενδυτή, κάποιοι δημοσιο-κάφροι της πόλης μας οσμίστηκαν το χρήμα και έσπευσαν να του στρώσουν το κόκκινο χαλί και να τον αβαντάρουν. Βάζοντας μπροστά το προσωπικό τους συμφέρον δεν μπήκαν καν στον κόπο (ή δεν τους ένοιαξε) να κάνουν στοιχειώδη έρευνα για το ποιόν του, παρά προτίμησαν να διαστρεβλώσουν τα γεγονότα διχάζοντας τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Το ότι είσαστε αλήτες, ρουφιάνοι και ψωμόλυσσες το ξέρετε, αυτό που μένει να μάθετε είναι το μέγεθος της ομάδας και του λαού που μειώνετε καθημερινά από τα μικρόφωνά σας.


Η περίπτωση Φλωρίδη είναι κάτι που έχουμε ζήσει πολλές φορές στο παρελθόν και υπό άλλες συνθήκες θα μας έκανε απλά να γελάμε. Αυτό όμως που μας εξοργίζει είναι η στάση της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Από τη στιγμή που εμφανίστηκαν οι υποψήφιοι «επενδυτές» έχει ανασταλεί η λειτουργία της ομάδας, και το αγωνιστικό τμήμα φαίνεται να πηγαίνει με αυτόματο πιλότο. Οι υποχρεώσεις της ομάδας έχουν τελειώσει από τον Μάιο και αν εξαιρέσουμε την πρόσληψη προπονητή δεν κινείται τίποτα. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει καλύψει τα κενά του, ενώ σε 9 μέρες ξεκινάει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο Europa League. Γι’ αυτό το γεγονός έχει αποκλειστική ευθύνη ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Θοδωρής Ζαγοράκης. Παρόλη τη στήριξη δεκατριών και πλέον χιλιάδων οπαδών του ΠΑΟΚ που έσπευσαν να αγοράσουν διαρκείας (εν μέσω οικονομικής κρίσης) δείχνοντας έμπρακτα την στήριξή τους στην ομάδα, ο πρόεδρος δεν εφάρμοσε το όποιο πλάνο του αλλά έδειξε απλά πως περιμένει τις εξελίξεις με τους υποψήφιους «επενδυτές», με κίνδυνο από την κωλυσιεργία αυτή να ζημιωθεί ανεπανόρθωτα ο ΠΑΟΚ. Παράλληλα, έχουμε την επανεμφάνιση του Ζήση Βρύζα στα κοινά της ομάδας μας, σε ρόλο μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστο και χωρίς κανείς να ξέρει αν η παρουσία του συνδυάζεται με την παρουσία ή όχι των «επενδυτών».
Είναι ξεκάθαρο ότι στον ΠΑΟΚ είναι ευπρόσδεκτος όποιος αποδεδειγμένα μπορεί να προσφέρει. Τα «ήξεις-αφήξεις» και οι προστριβές των Ζαγοράκη-Βρύζα όμως, μας έχουν κουράσει απίστευτα και αποτελούν τροχοπέδη στην εξέλιξη της ομάδας μας. Εφόσον ισχύει το ότι οι δύο μαζί πρόσφατα αποφάσισαν να συμπορευθούν, οφείλουν να αφήσουν στην άκρη τις όποιες διαφορές τους και να βάλουν πραγματικά τον «ΠΑΟΚ πάνω απ’ όλα».
Μετά τιμής,
ΘΥΡΑ 4»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου