ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Βαλβέρδε: "Ίσως μία ή δύο προσθήκες"

Βαλβέρδε: "Ίσως μία ή δύο προσθήκες"

Ανοικτό το ενδεχόμενο για περαιτέρω προσθήκες άφησε ο Ερνέστο Βαλβέρδε σε δηλώσεις του στο αεροδρόμιο, πριν την αναχώρηση (10:15) της ομάδας για το Έρμελο.
Ο Βάσκος τεχνικός υποστήριξε πως αν διαπιστώσει κατά την διάρκεια του δεύτερου μέρους της προετοιμασίας στην Ολλανδία ότι ο Ολυμπιακός έχει σημαντικά κενά τότε θα εισηγηθεί περαιτέρω ενίσχυση.
Δεν απέκλεισε μάλιστα το ενδεχόμενο να γίνουν δύο μεταγραφές, ενώ σχετικά με την συνάντηση με τον Ευάγγελο Μαρινάκη δεν θέλησε να αποκαλύψει περισσότερα.

"Περιμένουμε να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα για την ομάδα και το ρόστερ. Ενδεχομένως να γίνουν μία ή δύο προσθήκες.

Θα δούμε τι ανάγκες θα έχουμε", είπε αρχικά και συμπλήρωσε για το ραντεβού που είχε με τον Ευάγγελο Μαρινάκη: "Μιλάμε συνέχεια. Είναι κάτι φυσιολογικό στο πλαίσιο της ενημέρωσης για τα θέματα της ομάδας".

Από 'κει και πέρα, η 27μελής αποστολή του Ολυμπιακού πέταξε για Έρμελο στις 10:15 το πρωί. Οι παίκτες που την απαρτίζουν είναι οι: Κοστάντσο, Σουμπίνιο, Δασκαλάκης, Τζεμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Γκρμπιτς, Χολέμπας, Ουρτάδο, Ιμπαγάσα, Κάταϊ, Μανιάτης, Μαρκάνο, Μέγερι, Μέλμπεργκ, Μιραλάς, Μοντέστο, Πάντελιτς, Α. Παπαδόπουλος, Χαβίτο, Ριέρα, Τοροσίδης, Γέστε, Γκαλίτσιος, Βαλεριάνος, Παπάζογλου. 

Στην Αθήνα έμειναν οι Ντένις Ρόμενταλ, Γιώργος Νικλητσιώτης και Νίκος Παπαδόπουλος, οι οποίοι δεν υπολογίζονται στα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε, ενόψει της νέας περιόδου.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου