ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Φαβορί για Θαπατέρ

Φαβορί για Θαπατέρ

20/07/2011

Όσο το θέμα με τον Κάρλος Σάντσες παραμένει στάσιμο, τόσο θα υπάρχουν δημοσιεύματα που θα μπλέκουν τον Ολυμπιακό με άλλους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα μπορούσαν να αποκτηθούν από τον πρωταθλητή Ελλάδας.
Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, η ομάδα του Πειραιά ενδιαφέρεται για τον Αλμπέρτο Θαπατέρ της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας και μάλιστα θεωρείται το φαβορί στην... κούρσα για την απόσπαση της υπογραφής του.
Όπως αναφέρει το άρθρο, η μετεγγραφή του 26χρονου άσου θα κοστίσει κάτι παραπάνω από 1 εκ. ευρώ στον Ολυμπιακό, την ώρα που ο ίδιος είπε με δηλώσεις του πως πρώτη του επιλογή αν γυρνούσε στην χώρα του, θα ήταν η Σαραγόσα.
«Ο Αλμπέρτο Θαπατέρ δεν θα συνεχίσει στην Σπόρτινγκ. Από την ομάδα του, του ξεκαθαρίσαν πως θα δοθεί με μετεγγραφή, ενώ στη Σαραγόσα βλέπουν με καλό μάτι την επιστροφή του Θαπατέρ, τον οποίο θέλουν αρκετές ομάδες.
Ο παίκτης αρνήθηκε πως είναι σε επαφή με την Εσπανιόλ, όμως η αλήθεια είναι ότι έχει πρόταση από τους Καταλανούς. Βέβαια, τον θέλει και η Γρανάδα, αλλά φαβορί για να τον πάρει, είναι ο Ολυμπιακός του Ερνέστο Βαλβέρδε. Μια μεταγραφή που θα κοστίσει πάνω από 1 εκ. ευρώ», τονίζεται στο ρεπορτάζ της εφημερίδας «El Periodico de Aragon»
Ο ίδιος με δηλώσεις του στο ισπανικό «Con Radio» τόνισε πως «αν επιστρέψω στην Primera Division, πρώτη μου επιλογή θα είναι η Σαραγόσα».



/www.thrylos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου