ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Αυτή είναι η Βάρεγκεμ

Αυτή είναι η Βάρεγκεμ

23/07/2011

Ο Θρύλος βρίσκεται από το μεσημέρι στην Ολλανδία για να πραγματοποιήσει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του και το ...κυρίως πιάτο περιλαμβάνει τέσσερα δυνατά φιλικά παιχνίδια. Πρώτος αντίπαλος η βελγική Ζούλτε Βάρεγκεμ και το thrylos.gr σας παρουσιάζει την ομάδα που θα αντιμετωπίσουν οι «ερυθρόλευκοι» στο αυριανό (24/07) φιλικό που θα γίνει στο «Regenboogstadion.

Η Ζούλτε Βάρεγκεμ είναι σχετικά καινούργια στην μεγάλη κατηγορία του βελγικού ποδοσφαίρου (Τζούπιτερ Λιγκ) αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι δεν είναι υπολογίσιμη δύναμη. Να φανταστείτε οτι την ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία το 2005 και την επόμενη σεζόν κατέκτησε το Κύπελλο Βελγίου, που είναι και ο μοναδικός της τίτλος μέχρι σήμερα. Την περσινή σεζόν, η Ζούλτε (το όνομά της το πήρε από την ομώνυμη περιοχή του Βελγίου) τερμάτισε στην ενδέκατη θέση του πρωταθλήματος, πραγματοποιώντας μια κακή σεζόν, έχοντας μόλις επτά νίκες, δώδεκα ισοπαλίες και έντεκα ήττες. Οι Βέλγοι δέχτηκαν 41 γκολ (!) και πέτυχαν 39 κάτι που ανάγκασε την διοίκηση της ομάδας να πραγματοποιήσει ουκ ολίγες μεταγραφές αλλά και άλλες τόσες αποδεσμεύσεις.

Πιο συγκεκριμένα, οι Βέλγοι πήραν τον Ντε Φο από την Ρόντα, τον Σκούλασον από την Σοντέρλισκε, τον Ροζίνι από την Κόρτραϊκ, τον Χαμαλάινεν από την Λίνγκμπι, τον Τραϊκόφσκι από την Ίντερ Ζαπρέσικ και τον Μιλούνοβιτς από την ΟΦΚ Μπέογκραντ.  Αυτοί οι ποδοσφαιριστές αντικατέστησαν τους Βαν Νεβέντσε, Ρέτλαντς, Νφορ, Βαντερμπρέκ αι Γόνκχάιρ. Προπονητής της ομάδας είναι ο Βόσνιος Ντάριε Καλέζιτς, ο οποίος βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας από πέρυσι.

Η αλήθεια είναι οτι η βελγική ομάδα παρουσιάζεται ενισχυμένη την φετινή χρονιά, αλλά για τον Θρύλο αναμένεται να αποτελέσει εύκολο αντίπαλο. Κακά τα ψέματα, το ρόστερ του Ολυμπιακού είναι τέτοιο που για να μην κερδίσει η ομάδα μας τους Βέλγους θα πρέπει απλά να μην ...κατέβει στο γήπεδο να παίξει. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε αύριο στο γήπεδο...
 
www.thrylos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου