ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Τσολακάκης: «Δεν είναι καμιά… σαβούρα ο Κουμορτζί»! (video)

Τσολακάκης: «Δεν είναι καμιά… σαβούρα ο Κουμορτζί»!

21/07/2011
Τσολακάκης: «Δεν είναι καμιά… σαβούρα ο Κουμορτζί»!
Ξεκάθαρος αναφορικά με το μέλλον του Μπερνάρ Κουμορτζί στον Πανιώνιο εμφανίστηκε με δηλώσεις του στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κωνσταντίνος Τσολακάκης.

«Δεν τον πουλάμε.

Ήταν γελοία η πρόταση της Μονακό.

Δεν είναι καμιά… σαβούρα ο Κουμορτζί να τον δώσουμε δανεικό.

Μόνο αν έρθει πρόταση από 1 εκατ. ευρώ θα δώσουμε βασικό μας παίκτη.

Ίσως ήμουν λίγο σκληρός μαζί του, στις δηλώσεις μου στη SportDay, αλλά δεν έχουν διαταραχθεί οι σχέσεις μας
», είπε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, που αποκάλυψε ότι, όχι μόνο ο Μπόσκο Μπάλαμπαν, αλλά και ο Φαμπιάν Εστογιανόφ σε δυο-τρεις μέρες θα ταξιδέψει στην Αυστρία, προκειμένου να ενσωματωθεί στην «κυανέρυθρη» αποστολή!


Τα σημαντικότερα αποσπάσματα όσων δήλωσε στην κορυφαία αθλητική συχνότητα της χώρας ο κ. Τσολακάκης

«Δεν υπήρξε καμία απολύτως πρόταση. Υπήρξε, μέσες άκρες, μία πρόταση της Μονακό για το δανεισμό του παίκτη, λες και είναι καμιά… σαβούρα και ΑΝ ανέβει και πάλι στην πρώτη κατηγορία και ΑΝ της κάνει, να μας δώσει και ένα ποσό.

Είναι σαν να πω εγώ στον Ολυμπιακό, να του δώσω 150.000 ευρώ για να αποκτήσω δανεικό ένα από τα αστέρια του και αν μου κάνει, να δώσω… 50 εκατ. ευρώ σε ένα χρόνο! Αυτά έλεγε η Μονακό.

Η άρνηση μας έχει να κάνει με το ότι ο Πανιώνιος δεν πουλά κανέναν από τους βασικούς του παίκτες. Είναι απόφαση του Δ.Σ. και δεν μπορεί να την παραβεί, ούτε… ο Θεός
», είπε αρχικά.

Για το αν ο Πανιώνιος έχει τη δυνατότητα να πληρώνει μέχρι… το τελευταίο ευρώ τον Γκανέζο μέσο, τόνισε: «Ο Κουμορτζί είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, για να μην πω ο καλύτερός μας, έχει ένα πάρα πολύ λογικό συμβόλαιο, όχι… παράλογο και ο Πανιώνιος είναι αποφασισμένος να τον πληρώνει, όπως τον πλήρωσε και την προηγούμενη σεζόν».

Και συνέχισε, λέγοντας: «Ο κάθε παίκτης που παίζει στο δικό μας, το διαλυμένο το πρωτάθλημα, που δεν ξέρουμε πότε θα ξεκινήσει, είναι λογικό όταν έρχεται μία πρόταση από το εξωτερικό, να θέλει να φύγει. Είναι πολύ λογικό. Είχε, μάλιστα και την ατυχία να μην πάει, τελικά, στον Ολυμπιακό, τον Ιανουάριο. Είναι ένα δικό μας παιδί… Το ξαναλέω και το φωνάζω, η πρόταση της γαλλικής ομάδας δεν ήταν σοβαρή».

Για τον «κομμένο» -από τον Τάκη Λεμονή- Μπόσκο Μπάλαμπαν, σημείωσε: «Ό,τι έχουμε υπογράψει με τον προπονητή μας, το σεβόμαστε απόλυτα. Αν και διαφωνώ με αρκετά από τα… άρθρα στο συμβόλαιό του, αυτός κάνει κουμάντο στην ομάδα. Καλώς ή κακώς, έχουμε υπογράψει συμβόλαιο. Αυτός, λοιπόν, αποφασίζει ποιον θα πάρει ή όχι μαζί του. Έκρινε, λοιπόν, ότι ο Μπάλαμπαν δεν είναι έτοιμος, αλλά το Σάββατο θα φύγει για Αυστρία.».

Για τον Φαμπιάν Εστογιανόφ, αφού αποκάλυψε ότι «σε δυο-τρεις θα πάει κι αυτός στην Αυστρία», δήλωσε: «Το παιδί ήρθε και νόμιζε ότι θα του λύσουμε το συμβόλαιο. Εμείς τον είδαμε κάποια στιγμή το χειμώνα να αγωνίζεται με την Πενιαρόλ. Είδαμε, μάλιστα, ότι είναι έβδομος παίκτης της σε συμμετοχές και αποφασίσαμε να τον κρατήσουμε, τελικά. Είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. Είναι μία ειδική περίπτωση, αφού μέχρι πρότινος έπαιζε με την ομάδα του στο Champions League (σ.σ Κόπα Λιμπερταδόρες) της Λατινικής Αμερικής. Έχει να τακτοποιήσει κάτι υποθέσεις και θα φύγει κι αυτός για προετοιμασία».

Ακούστε όλα όσα είπε ο Κωνσταντίνος Τσολακάκης στο NovaΣΠΟΡ FM, στη Web TV του sport-fm.gr!



www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου