ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Copa America 2011: Περού – Ουρουγουάη 0-2 (video)

Copa America 2011: Περού – Ουρουγουάη 0-2 (video)


Copa America 2011 Peru Uruguay 0-2 videoΣτο «Ciudad de La Plata», στον πρώτο ημιτελικό του Copa America 2011, η Ουρουγουάη με δύο γκολ του Suarez στο 52’ και στο 57’, επιβλήθηκε με 0-2 του Περού και έγινε η πρώτη ομάδα που πέρασε στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.


Καλύτερη στο πρώτο μέρος η Ουρουγουάη η οποία είχε τον έλεγχο του αγώνα και την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν μπόρεσε να διασπάσει την πολυπρόσωπη και καλά οργανωμένη αμυντική γραμμή του συγκροτήματος του Sergio Markarian. Το Περού μάλιστα απείλησε σε δύο «φαρμακερές» αντεπιθέσεις και θα μπορούσε κάλλιστα να προηγηθεί. Βέβαια οι παίκτες Oscar Tabarez σημείωσαν ένα γκολ, το οποίος όμως ορθώς ακυρώθηκε από τον Raul Orosco.
Στο ξεκίνημα της επανάληψης το Περού ανέβηκε λίγο στο γήπεδο και έδωσε περισσότερο χώρο στην Ουρουγουάη, η οποία τον εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο καθώς ο Luis Suarez «χτύπησε» δύο φορές μέσα σε διάστημα πέντε λεπτών (52’ και 57’) και ουσιαστικά καθάρισε το ματς και την πρόκριση. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι μετατράπηκε σε τυπική διαδικασία, αφού οι Ουρουγουανοί παίζοντας έξυπνα κατόρθωσαν να ροκανίσουν τον χρόνο διατηρώντας παράλληλα ανέπαφη την εστία τους. Μάλιστα στο 68’ το έργο τους έγινε ακόμη πιο εύκολο, καθώς το Περού έμεινε με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Vargas.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Περού: Fernandez, Carmona, Acasiete, Rodriguez, Vilchez, Advincula (60’ Lobaton), Yotun (53’ Chiroque), Balbin (90’ Ballon), Cruzado, Vargas, Guerrero
Ουρουγουάη: Muslera, Pereira, Lugano, Coates, Caceres, Gonzalez, Gargano (70’ Eguren), Arevalo Rios, Pereira, Forlan, Suarez (70’ Hernandez)
Δείτε σε video τα highlights της αναμέτρησης Περού – Ουρουγουάη 0-2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου