ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Πιάσατε το… υπονοούμενο;

Πιάσατε το… υπονοούμενο;

22/07/2011
Πιάσατε το… υπονοούμενο;
Με το χρόνο να είναι αμείλικτος και τις καθοριστικές αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού με την Οντένσε να πλησιάζουν, ο Ζεσουάλντο Φερέιρα και οι παίκτες του οφείλουν να δείξουν πως έπιασαν το… μήνυμα του «στείρου» 0-0 κόντρα στον Ατρόμητο. Για μετά το παιχνίδι με τους Δανούς μετατίθενται οι αποφάσεις για όποιες διορθωτικές κινήσεις, με τον Ζεκά να αποτελεί τον πρώτο στόχο.

Σε άλλη περίπτωση εμφάνιση όπως αυτή απέναντι στον Ατρόμητο, ενδεχομένως να μην δημιουργούσε τόση ανησυχία, αφού οι «πράσινοι» αγωνίστηκαν χωρίς κάποιους από τους παίκτες που λογίζονται βασικοί. Όμως τα ευρωπαϊκά ματς είναι προ των πυλών και χρόνος δεν υπάρχει.

Ο Φερέιρα ξέρει πως δεν διαθέτει πίστωση χρόνου και θα πρέπει γρήγορα να βγάλει… λαγούς από το μανίκι του, ώστε να αποφύγει ο Παναθηναϊκός περιπέτειες που ίσως κάνουν τον κόσμο του ακόμη πιο δυσαρεστημένο…

Με βάση τα λεγόμενα του Δημήτρη Γόντικα πάντως, το «τριφύλλι» δεν έχει ολοκληρώσει τις μεταγραφικές του κινήσεις. Δύο θα πρέπει να θεωρούνται οι σίγουρες επιπλέον προσθήκες στο πράσινο ρόστερ. Ο πρώτος στόχος φαίνεται να είναι ο Ζερκά της Σετούμπαλ, ο οποίος είναι ένας επιθετικός μέσος που μπορεί να παίξει και δεξιά. Εκτός από τον Ζερκά, υπάρχουν σκέψεις για ενίσχυση με δύο ποδοσφαιριστές.

Στον Παναθηναϊκό φαίνεται να σκέφτονται την απόκτηση ενός παίκτη που να αγωνίζεται στα χαφ αλλά και ενός σέντερ φορ, αφού για την ώρα στο ρόστερ υπάρχουν μόνο οι Τοτσέ και Πετρόπουλος και με δύο επιθετικούς δεν βγαίνει μια ολόκληρη χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου