ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Copa America 2011: Παραγουάη – Βενεζουέλα 0-0 κ.α., 5-3 πέναλτι (video)

Copa America 2011: Παραγουάη – Βενεζουέλα 0-0 κ.α., 5-3 πέναλτι (video)


Copa America 2011 Paraguay Venezuela 0-0 videoΣτο «Malvinas Argentinas» της Mendoza, στον δεύτερο ημιτελικό του Copa America 2011, η Παραγουάη επικράτησε με 5-3 της Βενεζουέλας στη διαδικασία των πέναλτι και πήρε το «εισιτήριο» για τον μεγάλο τελικό. Οι δύο ομάδες μετά από 120 λεπτά αγώνα είχαν μείνει «κολλημένες» στο 0-0.


Η Παραγουάη ξεκίνησε καλύτερα τον αγώνα, είχε την κατοχή της μπάλας και απείλησε με τον Veron, την κεφαλιά του οποίου απομάκρυνε με υπερένταση ο Vega. Στα τελευταία δέκα λεπτά του πρώτου μέρους όμως η Βενεζουέλα «αφυπνίστηκε» και ενώ μέχρι το 35’ δεν είχε καν επιτεθεί, σημείωσε ένα γκολ με τον Vizcarrondo, το οποίο ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ, ενώ στο 43’ έχασε διπλή ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα με τους Moreno και Rondon.
Στην επανάληψη ο ρυθμός της αναμέτρησης «έπεσε» αισθητά με τις δύο ομάδες να δίνουν μεγαλύτερη προσοχή στην άμυνά τους και να μην φαίνονται διατεθειμένες να ρισκάρουν. Ελάχιστες ευκαιρίες σε ένα κακό δεύτερο 45λεπτο και έτσι ακολούθησε δικαίως η ημίωρη παράταση.
Εκεί η Βενεζουέλα με τεράστια ψυχικά αποθέματα επιτέθηκε κατά κύματα και «άγγιξε» το γκολ τόσο στο 93’ όσο και στο 95’, όμως τα δοκάρια της εστίας του Villar της είπαν «όχι». Η Παραγουάη δεν πάτησε στην περιοχή του Vega, ενώ η ομάδα του Cesar Farias δεν δικαιώθηκε για την ανωτερότητά της. Τελικά οι δύο αντίπαλοι οδηγήθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι, εκεί όπου οι παίκτες του Gerardo Martino δεν αστόχησαν σε καμία εκτέλεση, ενώ μοιραίος για την Βενεζουέλα ήταν ο Lucena, που δεν κατάφερε να σκοράρει στο τρίτο κατά σειρά πέναλτι.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Παραγουάη: Villar, Caceres, Da Silva, Veron, Piris, Barreto (70’ Estigarribia), Ortigoza, Riveros, Santana, Valdez (73’ Santa Cruz, 80’ Martinez), Barrios
Βενεζουέλα: Vega, Rosales, Perozo (46’ Rey), Vizcarrondo, Cichero, Lucena, Di Giorgi, Gonzalez (84’ Maldonado), Arango, Moreno (72’ Fedor), Rondon
Δείτε σε video τα highlights της αναμέτρησης Παραγουάη – Βενεζουέλα 0-0 κ.α., 5-3 πέναλτι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου