ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Ετοιμάζονται για το Έρμελο

Ετοιμάζονται για το Έρμελο

Η αποστολή του Ολυμπιακού ετοιμάζει βαλίτσες καθώς το Σάββατο (23/7) η ερυθρόλευκη αποστολή με τον Φρανθίσκο Γέστε στην διάθεση της θα ταξιδέψει με προορισμό το Έρμελο της Ολλανδίας για το δεύτερο μέρος της προετοιμασίας. Αναλυτικά τα φιλικά που θα δώσει η ομάδα.
Η Παρασκευή (22/7) είναι η τελευταία μέρα ξεκούρασης για τα μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού, καθώς το Σάββατο (23/7) η ομάδα θα ταξιδέψει με προορισμό το Έρμελο της Ολλανδίας, μέρος στο οποίο θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο μέρος της προετοιμασίας των ερυθρολεύκων.
Η αποστολή της ομάδας του Ολυμπιακού θα παραμείνει στο Έρμελο έως και την 31η Ιουλίου και ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα έχει μαζί του λιγότερους ποδοσφαιριστές σε σχέση με εκείνους που είχε στο Ζέεφελντ, καθώς είναι δεδομένη η επιθυμία του να δουλέψει στην Ολλανδία με ένα ρόστερ το οποίο θα απαρτίζεται με 23-25 παίκτες και όχι με 31. Στην κεντρική Ευρώπη θα βρεθεί μαζί με τους ερυθρόλευκους και το νέο μεταγραφικό απόκτημα (το 8ο κατά σειρά) την πειραϊκής ΠΑΕ, Φρανθίσκο Γέστε.


Η ομάδα του Ολυμπιακού, έως και την 31η Ιουλίου, θα δώσει τέσσερα φιλικά παιχνίδια. Το πρώτο θα διεξαχθεί την Κυριακή (24/7) κόντρα στην βελγική Ζούλτερ Βάρεγκεμ (20:00, Novasports) στο γήπεδο "Regenboogstadion", ενώ το δεύτερο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (26/7) απέναντι στην γερμανική Βέρντερ Βρέμης (20:00, Novasports) στο στάδιο "Vivaris Arena".

Στη συνέχεια οι Πρωταθλητές Ελλάδας θα δώσουν δύο σερί ματς προετοιμασίας, με το πρώτο να γίνεται το Σάββατο (30/7) εναντίον της ολλανδικής Μπρέντα (20:30, Novasports) στο γήπεδο "Rat Verlegh" και το άλλο την επόμενη μέρα, την Κυριακή (31/7) το μεσημέρι (14:00, Νοvasports), με αντίπαλο την επίσης ολλανδική Χέρενφεν στο "Αbe Lenstra Stadion".
www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου