ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

«Θα παλέψουμε για την είσοδό μας στα ημιτελικά»

«Θα παλέψουμε για την είσοδό μας στα ημιτελικά»

21 Ιουλίου, 2011 
ΑΝΤΩΝΑΚΟΥΗ αρχηγός του Ολυμπιακού Σταυρούλα Αντωνάκου μίλησε για την σπουδαία πρόκριση της εθνικής ομάδας γυναικών στο πόλο στην οκτάδα του παγκοσμίου πρωταθλήματος στη Σαγκάη.
  • Αναλυτικά τα όσα είπε στον SentraGoal 103,3:
«Καλώς ή κακώς αυτό που χαρακτηρίζει την εθνική ομάδα είναι η άμυνα.. απέναντι στη Ρωσία δείξαμε αυτοσυγκέντρωση, υπομονή στην αμυντική μας λειτουργία και ήρθε η νίκη
Η εθνική ομάδα δεν έχει τη δυνατότητα να μπαίνει στον αγώνα και να κερδίζει παιχνίδια με δέκα γκολ διαφορά με αντιπάλους τη Βραζιλία ή τη Μεγάλη Βρετανία. Εχουμε μεταπτώσεις στην απόδοσή μας κι αυτό έχει την εξήγησή του. Το πρόβλημα φέτος για την εθνική ομάδα είναι ότι δεν έχει προλάβει να κάνει πολλές προπονήσεις.
Μαζευτήκαμε αμέσως με το τέλος του πρωταθλήματος και φύγαμε για αγώνες. Εχουμε δώσει πάρα πολλά παιχνίδια, έχουμε κάνει πολλά ταξίδια, υπάρχει κούραση. Η νίκη επί της Ρωσίας μας δίνει την ευκαιρία μέχρι τη Δευτέρα να δουλέψουμε. Δεν μας ενδιαφέρει το όνομα της ομάδας που θα βρούμε στον προημιτελικό να θα είναι οι ΗΠΑ ή η Ολλανδία. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την καλύτερη δυνατή εμφάνιση και να παλέψουμε για την είσοδο στα ημιτελικά».
Η εθνική ομάδα μπορεί πλέον ήσυχη να συγκεντρωθεί για τον προημιτελικό σε ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα όπου για τη Σταυρούλα Αντωνάκου λείπουν τα φαβορί.
«Η εθνική ομάδα έχει τις δυνατότητες να κερδίσει ένα μετάλλιο, αλλά από την πρώτη ημέρα του τουρνουά εδώ έχει φανεί. ότι υπάρχουν οκτώ εννέα ομάδες οι οποίες είναι ικανές για τα πάντα. Δηλαδή δεν υπάρχει το ξεκάθαρο φαβορί. Όσο εύκολα μπορείς να βρεθείς στη διεκδίκηση ενός μεταλλίου, τόσο εύκολα μπορείς να βρεθείς στην όγδοη θέση ή και εκτός αυτής».

www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου