ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Δέχτηκε την μείωση αποδοχών ο Βασιλόπουλος

Δέχτηκε την μείωση αποδοχών ο Βασιλόπουλος 

Παρασκευή 22, Ιούλιος 2011 11:50

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος ενημέρωσε τον Ολυμπιακό πως δέχεται την μείωση των ετήσιων αποδοχών του, αρκεί να τακτοποιηθούν τα οφειλόμενα προς τον παίκτη από την περασμένη σεζόν. Κοινή διάθεση ώστε να συνεχίσουν την συνεργασία τους οι δύο πλευρές.
Ο εκπρόσωπος του Παναγιώτη Βασιλόπουλου συναντήθηκε με ανθρώπους της πειραϊκής ΚΑΕ ώστε να συζητήσουν την αναπροσαρμογή συμβολαίου του Έλληνα φόργουορντ.
Η διοίκηση ενημέρωσε τον ατζέντη του Παναγιώτη Βασιλόπουλου πως επιθυμεί να κάνει μείωση στις ετήσιες οικονομικές αποδοχές του παίκτη, ενδεχόμενο στο οποίο παρουσιάζεται θετικός ο Έλληνας φόργουορντ, αρκεί να τακτοποιηθούν πως εκείνον οι οφειλές που υπάρχουν από την περασμένη σεζόν. Υπενθυμίζεται πως το συμβόλαιο του παίκτη με την ΚΑΕ Ολυμπιακός, το οποίο είχε ανανεωθεί το καλοκαίρι του 2008 (4ετές) ολοκληρώνεται τον Ιούλιο του 2012, με το κασέ του να φτάνει το 1.300.000 ευρώ.

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος αναμένεται να υποστεί γερή μείωση των οικονομικών του αποδοχών, αλλά ο ίδιος δεν είχε καμία αντίρρηση σε αυτό το ενδεχόμενο, τόσο γιατί τις τελευταίες δύο σεζόν δεν προσέφερε στην ομάδα λόγω των συχνών τραυματισμών του, όσο και γιατί το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Άλλωστε, γνωρίζει πολύ καλά, πως αν θέλει πραγματικά να συνεχίσει την καριέρα του στους ερυθρόλευκους και μετά το 2012, ξέρει πως θα πρέπει να κάνει γερές υποχωρήσεις, όπως, ήδη, κάνει.

www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου