ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Στην Αθήνα ο Πλατινί για την εξυγίανση

Στην Αθήνα ο Πλατινί για την εξυγίανση

21/07/2011
Στην Αθήνα ο Πλατινί για την εξυγίανση
Θέση στα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο με αφορμή το σκάνδαλο για στημένους αγώνες παίρνει η UEFA. Ο πρόεδρος, Μισέλ Πλατινί, με άλλα στελέχη της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου θα επισκεφθούν την χώρα στις 26 Ιουλίου και θα έχουν συζητήσεις με τον Πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου και τον υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλο Γερουλάνο.

Η επίσκεψη του Μισέλ Πλατινί στη Αθήνα και οι συναντήσεις που θα έχει με τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Παύλο Γερουλάνο θα έχουν θέμα τον συντονισμό των δράσεων για την εξυγίανση του ελληνικού πρωταθλήματος.

Το ταξίδι αυτό του Μισέλ Πλατινί ορίστηκε μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο πρόεδρος της UEFA με τον Παύλο Γερουλάνο…

Μάλιστα, αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού:

«Ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία του Υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλου Γερουλάνου, με τον Πρόεδρο της ΟΥΕΦΑ, Μισέλ Πλατινί, με θέμα το συντονισμό των δράσεων για την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου και την ανάκτηση της αξιοπιστίας του, θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη κλιμακίου της UEFA στην Αθήνα, την Τρίτη 26 Ιουλίου με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου. Την ίδια ημέρα, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου με τον Πρόεδρο της ΟΥΕΦΑ, Μισέλ Πλατινί».

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική εξέλιξη στο ζήτημα των στημένων αγώνων που έχει κλονίσει την αξιοπιστία του ελληνικού πρωταθλήματος. Είναι η πρώτη φορά που ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου θα έχει συνάντηση με τον πρωθυπουργό της χώρας για το ποδόσφαιρο, κάτι που αποδεικνύει την μεγάλη σημασία που δίνει η UEFA στις έρευνες που γίνονται για την κάθαρση αλλά και για την πρόθεση που υπάρχει για αυτή.
www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου