ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Η ώρα της παρηγοριάς

Η ώρα της παρηγοριάς 

23/07/2011

Η ώρα της παρηγοριάς
Έχοντας βιώσει την πίκρα του αποκλεισμού των ημιτελικών, Περού και Βενεζουέλα αφού είχαν μερικές μέρες να μαζέψουν τα κομμάτια τους, ρίχνονται στη μάχη για την τρίτη θέση του Κόπα Αμέρικα (22:00, Novasports 1).

Τα συναισθήματα των δύο μονομάχων πάντως, διαφέρουν αρκετά. Για το Περού του Σέρχιο Μαρκαριάν, η παρουσία στους «4» θεωρείται υπέρβαση. Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού δηλώνει σχετικά: «Νομίζω πως τα πήγαμε εξαιρετικά μέχρι τώρα σε αυτήν τη διοργάνωση και ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί στο τελευταίο ματς, μπορούμε να επιστρέψουμε με πολλά θετικά στις αποσκευές μας». Και έχει σίγουρα δίκιο, αν αναλογιστεί κανείς πως το Περού είχε έρθει τελευταίο και… καταϊδρωμένο στα προκριματικά της Νοτίου Αμερικής για το προηγούμενο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Από την άλλη μεριά στη Βενεζουέλα ακόμη «βράζουν» από τον χαμένο ημιτελικό με την Παραγουάη, με το θέμα να παίρνει διαστάσεις και τον πρόεδρο της χώρας –ακόμη και μέσω twitter- να κάνει λόγο για ξεκάθαρη κλοπή.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Σέζαρ Φαρίας, θα έχει στη διάθεσή του τον Τόμας Ρινκόν, ο οποίος είχε αποβληθεί στο παιχνίδι με τη Χιλή και εξέτισε την ποινή του.

Τις δύο τελευταίες φορές που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες για τα προκριματικά του Μουντιάλ, η Βενεζουέλα επικράτησε 3-1 στην έδρα της και ηττήθηκε 1-0 στο Περού.

www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου