ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Να έρθουμε στο μνημόσυνο;



Να έρθουμε στο μνημόσυνο;
 01/07/2011
Η "κηδεία" του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού έγινε την Πέμπτη με την προσφυγή στο Πρωτοδικείο. Στο μνημόσυνο να έρθουμε; Λέμε να κλάψουμε μαζί τον πεθαμένο βρε παιδιά...

Όπως εύστοχα διαβάσαμε σε πράσινο ΜΜΕ "άντε και καλά σαράντα...". Μα έτσι ακριβώς είναι, καθώς η συγκεκριμένη λύση απλά προσφέρει λίγο χρόνο στο "τριφύλλι" και τίποτα παραπάνω. Τα χρέη παράμενουν, το ίδιο και οι άσχετοι στην διοίκηση (αυτοί απλά παραμένουν... άφαντοι), ενώ είναι κάτι παραπάνω από δεδομένο ότι ο πρωταθλητισμός μπαίνει οριστικά στο "ψυγείο" και ο Παναθηναϊκός δεν θα μπορεί καν να διεκδικεί την αγαπημένη του δεύτερη θέση.

Για την ιστορία και μόνο μέχρι στιγμής στο λογαριασμό έχουν καταθέσει χρήματα τέσσερα άτομα όπως αποκάλυψε ο κ. Αχιλλέας Μακρόπουλος με το ποσό που έχει συγκεντρωθεί να είναι λίγο πάνω από τα 1000 ευρώ. Πω πω πω... Με ρέγουλα βρε παιδιά, όλοι θα προλάβετε!

Την ίδια στιγμή, ο Θρύλος μπήκε στη νέα εποχή, με τους οργανωμένους να βάζουν πλάτη και να εκλέγεται ο Μιχάλης Κουντούρης στην προεδρία, ενώ συνοδοιπόροι θα είναι και άλλοι επιφανείς Ολυμπιακοί. Ναι, έχει τεράστια προβλήματα και ο Θρύλος, όμως βλέπουμε την προσπάθεια που όντως γίνεται και τον εγωισμό κάποιων να μην ξεπέσει στο μαρασμό ο μεγαλύτερος σύλλογος στη χώρα.

Αλήθεια, που είναι οι Mad Boys, οι Cockney's, ο Ενιαίος Φορέας και όλος αυτός ο συρφετός τους, ώστε να στηρίξουν την αγάπη τους; Στα λόγια μόνο, διότι από πράξεις χωλαίνουν. Η διαφορά είναι εμφανέστατη με την Θύρα 7, ενώ διαφαίνονται οι τάσεις αυτοσυντήρησης του Θρύλου, την ώρα που οι άλλοι δεν ντράπηκαν καθόλου να πάνε στο Πρωτοδικείο.

Δεύτεροι και στον εγωισμό...
www.thrylos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου