ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Πρωταθλητής στην ιστιοπλοΐα ο Θρύλος

Πρωταθλητής στην ιστιοπλοΐα ο Θρύλος

27/06/2011

Το 7ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατέκτησε ο Ολυμπιακός στην Ιστιοπλοΐα το 2011. Πιο συγκεκριμένα ο ιστιοπλόος μας  Νίκος Μπριλάκης  κατέκτησε το Αργυρό Μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα OPTIMIST που διεξήχθη στην Ιτέα από 20 έως 25 Ιουνίου. Στη διοργάνωση συμμετείχαν 290 ιστιοπλόοι από 66 σωματεία της χώρας.

Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει στον προπονητή Optimist Αντώνη Δροσόπουλο που δούλεψε σκληρά με την ομάδα του, με αποτέλεσμα να προκριθούν στον τελικό- χρυσό στόλο- του Πανελληνίου 7 από τους 9 ιστιοπλόους του Ολυμπιακού, ενώ στον αργυρό στόλο 1ος τερμάτισε ο Πρωταθλητής Ελλάδος 2011 στην κατηγορία του, δεκάχρονος Παναγιώτης Ματσαδές. Η καταπληκτική αυτή εμφάνιση εξασφάλισε αυτόματα τη συμμετοχή όλων των μελών της ομάδας στους αγώνες πρόκρισης για την Εθνική ομάδα του 2012.

Στη Μόσχα οι μικροί του Ιστιοπλοϊκού τμήματος


Στα πλαίσια των ετήσιων ανταλλαγών που διαρκούν εδώ και 6 χρόνια, η ομάδα των μικρών ιστιοπλόων μας ,αποτελούμενη από 9 αγόρια και 1 κορίτσι μαζί με την προπονήτριά τους Δέσποινα Ορφανίδου και μία ακόμη συνοδό, βρίσκονται από την Παρασκευή στη Μόσχα ,στην περίφημη Moscow Sailing  School, για προπονητικό camp και συμμετοχή στον ετήσιο αγώνα της σχολής που ξεκινάει αύριο, 28 Ιουνίου ,και τελειώνει στις 2 Ιουλίου.
www.thrylos.gr/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου