ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΟ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΥΣΤ ΡΕ!!!!!!!

ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΟ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΥΣΤ ΡΕ!!!!!!!

 ΕΣΥ ΤΙ ΜΙΛΑΣ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ? ΣΑΝ ΤΙ ΜΙΛΑΣ? ΣΑΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ? ΕΣΥ ΡΕ ΕΛΕΕΙΝΕ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕΣ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΨΕ ΝΑ ΓΙΝΗ ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΑ? ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΛΑΓΟ? ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΡΕ? ΠΟΥ ΒΓΗΚΕΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ...ΟΡΓΙΟΟΟΟ...ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΡΕ...ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗ...ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΟΙ ΜΠΡΑΒΟΙ ΣΟΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟ ΤΟΝ ΑΤΤΙΛΙΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΜΕ Α ΦΥΓΟΥ ΚΑΚΗΝ ΚΑΚΩΣ...ΑΝΤΕ ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΣΑΛΙΑΡΕΛΗ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΦΤΗΝΑ...ΣΑΛΙΑΡΕΛΗ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑ!!!!!!!!! ΟΥΣΤ ΡΕ !!!!!!

"Ο Μαρινάκης μάλλον είναι μπλεγμένος"!

27.06.2011
Εμπλοκή του "απερίσκεπτου" Βαγγέλη Μαρινάκη στην υπόθεση με τα στημένα βλέπει ο Αργύρης Σαλιαρέλης! Ξέρει κάτι;
"Ο Μαρινάκης μάλλον είναι μπλεγμένος"!
Ο πρώην ιδιοκτήτης και πρόεδρος του Ολυμπιακού, με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό "FM100", δήλωσε:
"Από ό,τι ακούγεται και από ό,τι βλέπω ο κύριος Μαρινάκης είναι μπλεγμένος. Υπάρχει το τεκμήριο της αθωώοτητας, όταν δεν υπάρχουν ενδείξεις. Σε αυτήν την περίπτωση, όμως, οι ενδείξεις, θα γίνουν αποδείξεις για τον κύριο Μαρινάκη. Από ό,τι βλέπω και διαβάζω η φωνούλα του ακούγεται. Εύχομαι ο Ολυμπιακός να μην έχει πρόβλημα", ήταν τα πρώτα λόγια του Αργύρη Σαλιαρέλη.
Ερωτηθείς αν πιστεύει πως γίνεται να μην τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός, αν αποδειχθεί εμπλοκή του Βαγγέλη Μαρινάκη, απάντησε: "Το βλέπω συναισθηματικά και δηλώνω αυτό που επιθυμώ και όχι αυτό που μπορεί να γίνει. Νομικά, βεβαίως, μπορεί να έχει πρόβλημα και ο Ολυμπιακός. Αλλά, δεν μπορώ να καταλάβω τι ευθύνη μπορεί να έχει η ομάδα για μία πιθανή απερισκεψία του προέδρου της".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου