ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Θα βοηθήσει ο Μαρινάκης

Θα βοηθήσει ο Μαρινάκης

"Παγωμάρα" και στην ΠΑΕ Ολυμπιακός με τις εξελίξεις στην ΚΑΕ, με τον Ευάγγελο Μαρινάκη να ξεκαθαρίζει πως δεν σκοπεύει να μπει στο μπάσκετ. Παρ' όλα αυτά, ο πρόεδρος της ΠΑΕ είναι έτοιμος να βοηθήσει κάθε προσπάθεια για το καλό της ομάδας.
Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (27/6) στην Πλατεία Αλεξάνδρας ανάμεσα στον Ευάγγελο Μαρινάκη και τους στενούς του συνεργάτες, έτσι ώστε, να συζητήσουν για την στάση που θα διατηρήσει ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ στο αυριανό συμβούλιο της Super League.

Από την κουβέντα, όμως, δεν μπορούσε να απουσιάσει και ο μπασκετικός Ολυμπιακός, με τους ερυθρόλευκους παράγοντες να δείχνουν "παγωμένοι" με τις εξελίξεις.

Ο Θρύλος είναι ενιαίος, μία γροθιά, με τον Ευάγγελο Μαρινάκη να μην κρύβει την ανησυχία του για την ΚΑΕ.

Η είδηση που προέκυψε είναι ότι δεν προτίθεται να ασχοληθεί με τα κοινά της ΚΑΕ, ωστόσο, όπως τόνισε είναι έτοιμος να βοηθήσει κάθε προσπάθεια για το καλό του Ολυμπιακού.

Αν μη τι άλλο, η πρόθεση του προέδρου της ΠΑΕ, να αποτελέσει αρρωγός για να αποφευχθούν περαιτέρω προβλήματα, αποδεικνύει πως ο Θρύλος είναι μία οικογένεια και στα δύσκολα πάντα συσπειρώνεται.
www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου