ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

“Ιερό” τα αποδυτήρια

“Ιερό” τα αποδυτήρια

2 Ιουλίου, 2011 
ΟΜΑΔΑ ΑΕΚΓια άλλη μια φορά αποδείχθηκε, με τις δηλώσεις του στο Παγκόσμιο Συνέδριο της Θύρας 7,  η λογική που έχει στο μυαλό του ο Βαγγέλης Μαρινάκης για το κλίμα που πρέπει να επικρατεί στο εσωτερικό του Θρύλου.
Ο πρόεδρος του Θρύλου δεν επιθυμεί με κανέναν τρόπο να διαταραχθεί η ηρεμία στα αποδυτήρια της ομάδας και αυτό είναι το βασικό κριτήριο στην επιλογή των παικτών που έρχονται στον Ολυμπιακό.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης γίνεται…ταύρος εν υαλοπωλείο σε δευτερόλεπτα εάν μάθει ότι κάποιος πάει να χαλάσει την οικογενειακή ατμόσφαιρα στην ομάδα και αυτό είναι κάτι που τονίζει όπου σταθεί κι όπου βρεθεί.
Αυτο διακρίνει κανείς, εάν διαβάσει και τις πρόσφατες δηλώσεις του Αντώνη Νικοπολίδη στο olympiacos24.gr: “…Η νοοτροπία στον Ολυμπιακό είναι όλοι να αγωνιζόμαστε για την ομάδα και έτσι φτάσαμε στα αποτελέσματα που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια”.
Αυτό επιθυμεί να διαφυλάξει σαν κόρη οφθαλμού ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο χτίσιμο της ομάδας και το λαμβάνει υπόψη του σε όλες τις μεταγραφικές κινήσεις που έχει κάνει και θα κάνει στο άμεσο μέλλον…
www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου