ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

ΚΑΘΗΣΤΕ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ.......

ΚΑΘΗΣΤΕ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ.......

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΤΕ ΟΤΙ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΜΕΝΕΤΕ ΕΕΕ?
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΑΛΙ ΓΛΕΝΤΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ.....

"Μένουμε μέχρι να φύγουμε"!

Αυτό ανακοίνωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, μετά το ραντεβού των αδερφών Γιαννακόπουλων με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Aποφασίστηκε "σημαντική μείωση του μπάτζετ", συμφώνησε ο Ζοτς
"Μένουμε μέχρι να φύγουμε"!
Λίγο μετά το τέλος της σημερινής συνάντησης Γιαννακόπουλων – Ομπράντοβιτς για το «αύριο» του μπασκετικού Παναθηναϊκού, η πράσινη ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει για το τι μέλλει γενέσθαι.

Όπως ξεκαθαρίζεται, η ομάδα παραμένει «προς πώληση», αλλά επειδή ακόμη δεν έχει βρεθεί άξιος αγοραστής δεν αλλάζει η διοικητική κατάσταση τουλάχιστον για έναν χρόνο ακόμη.

Αυτό σημαίνει ότι οι αδερφοί Γιαννακόπουλοι παραμένουν στο τιμόνι της ομάδας, προφανώς με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον πάγκο της ομάδας, μέχρι να βρεθεί ο ιδανικός αντικαταστάτης στην ηγεσία της ΚΑΕ.

Πάντως, όπως ξεκαθαρίζεται στην ανακοίνωση τη νέα χρονιά ο Παναθηναϊκός θα έχει «σημαντικά μειωμένο μπάτζετ» με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:
"Η συνάντηση που αναμενόταν ανάμεσα στη διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και τον προπονητή της ομάδας, Ζέλικο Ομπράντοβιτς πραγματοποιήθηκε σήμερα. Αυτό που διευκρίνισαν o Παύλος Γιαννακόπουλος και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, είναι ότι ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να είναι προς πώληση.
Όμως, λόγω του ότι ακόμη δεν έχει βρεθεί ο κατάλληλος αγοραστής, που πληροί τις προϋποθέσεις που έχει θέσει η οικογένεια Γιαννακόπουλου και με βασικό γνώμονα τη μεγάλη αγάπη της για τον Παναθηναϊκό, δεν επιθυμεί να μείνει η ομάδα ακέφαλη.
Έτσι, η οικογένεια Γιαννακόπουλου ακόμη και με σημαντικά μειωμένο προϋπολογισμό, θα παραμείνει στην ηγεσία για άλλη μια χρονιά. Είναι κάτι το οποίο θεωρεί υποχρέωση, καθώς δεν υπάρχει τίποτα «χειροπιαστό» σε ότι αφορά την πώληση της ΚΑΕ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου