ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

COPA AMERICA «Χρυσή» ευκαιρία για την παρέα του Σάντσες

COPA AMERICA «Χρυσή» ευκαιρία για την παρέα του Σάντσες

02/07/2011
«Χρυσή» ευκαιρία για την παρέα του Σάντσες
Την ευκαιρία να βρεθούν στην κορυφή του πρώτου ομίλου του Κόπα Αμέρικα έχουν Κολομβία και Κόστα Ρίκα, στον πρώτο τους αγώνα στη διοργάνωση (21:30, Novasports1), μετά την γκέλα της Αργεντινής με τη Βολιβία.

Η παρέα του Κάρλος Σάντσες, ο οποίος δύσκολα θα ξεκινήσει βασικός στο παιχνίδι, κοντράρεται με την νεανική ομάδα που έχει επιλέξει ο Ρικάρντο Λα Βόλπε, μετά τη συμμετοχή της κανονικής στο Gold Cup.

Οι τυπικά γηπεδούχοι στηρίζουν πολλά στο μεγάλο του αστέρι, Ρανταμέλ Φαλκάο. Ο πρώτος σκόρερ του φετινού Europa League θα ηγηθεί των προσπαθειών των συμπαικτών του στην επίθεση, έχοντας τις βοήθειες των Γκουαρίν και Αγκιλάρ, τη στιγμή που στην άμυνα υπάρχει η ηγετική μορφή του Μάριο Γέπες.

Από την άλλη πλευρά, στόχος του Λα Βόλπε είναι να αποκομίσουν εμπειρίες οι ποδοσφαιριστές του, να αποδώσουν βάσει της τακτικής που τους έχει διδάξει και να προετοιμαστούν για να πάρουν στο μέλλον μια θέση στην πρώτη ομάδα.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Κολομβία (Ερνάν Νταρίο Γκόμες): Μαρτίνες, Ζουνίγκα, Περέα, Γέπες, Αρμέρο, Μπολιβάρ, Γκουαρίν, Αγκιλάρ, Μορένο, Ράμος, Φαλκάο

Κόστα Ρίκα (Ρικάρντο Λα Βόλπε): Μορέιρα, Ακόστα, Κάλβο, Ντουάρτε, Σαλβατιέρα, Λεάλ, Γκουζμάν, Μαδριγάλ, Μόρα, Μπρένες, Κάμπελ


Η Βαθμολογία του Α’ Ομίλου:

1.Αργεντινή 1 (1)
2. Βολιβία 1 (1)
3. Κόστα Ρίκα 0 (0)
4. Κολομβία 0 (0)
www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου