ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Πρώτη χωρίς διεθνείς

Πρώτη χωρίς διεθνείς

Οι διακοπές για τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού, ολοκληρώνονται την Κυριακή, καθώς την Δευτέρα στις 18:00 είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας περιόδου. Απόντες οι διεθνείς.
Τη Δευτέρα ξεκινούν τα... βάσανα για τους πρωταθλητές Ελλάδας με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να περιμένει τους παίκτες του, στην πρώτη επίσημη προπόνηση.
Νέα πρόσωπα αναμένεται να είναι οι Χαβίτο, Δασκαλάκης, Κοστάνσο, Φέισα και Μαρκάνο, ενώ πιθανότατα θα παραστούν και οι Κατάι και Γκρμπιτς, παρά το γεγονός ότι δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα από τον Ολυμπιακό.

Στον αντίποδα, απόντες θα είναι οι διεθνείς Βασίλης Τοροσίδης και Αβραάμ Παπαδόπουλος, οι οποίοι θα ενσωματωθούν στην ομάδα στις 8 Ιουλίου, αλλά και οι Γιάννης Φετφατζίδης, Γιάννης Μανιάτης, Ντένις Ρόμενταλ και Όλοφ Μέλμπεργκ οι οποίοι θα τεθούν στην διάθεση του Βάσκου τεχνικού στο Ζέεφελντ στις 14 του μηνός.

Εκτός από τους προαναφερθέντες, δεν θα βρεθεί στου Ρέντη και ο Ματ Ντάρμπισιρ, ο οποίος έχει άδεια μίας εβδομάδας από τη διοίκηση.

Ο Άγγλος, ο οποίος μετά το πέρασμα του από την Μπέρμπιγχαμ πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί και τη νέα περίοδο στον Θρύλο, καθώς ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν τον υπολογίζει στα πλάνα του.
www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου