ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Ώρα μηδέν

Ώρα μηδέν

29/06/2011

Ο Νο1 μετεγγραφικός στόχος του Ολυμπιακού για το καλοκαίρι, είναι ο Κάρλος Σάντσες, αφού αποτελεί τον διακαή πόθο του Ερνέστο Βαλβέρδε για την θέση του αμυντικού μέσου.
Η υπόθεση της μετεγγραφής του 25χρονου Κολομβιανού μέσου έχει μπει στην τελική της ευθεία και πιθανότατα σήμερα να έχουμε τα σπουδαία, με τον παίκτη να... αγκυροβολεί οριστικά στο λιμάνι και ενώ απομένουν δυο ημέρες για την έναρξη του Κόπα Αμέρικα (ολοκληρώνεται στις 24 Ιουλίου).
Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Πρωταθλητής", οι Πειραιώτες βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Βαλενσιέν, ώδτε να πει το "oui" και να παραχωρήσει τον Σάντσες, ο οποίος τα έχει ήδη βρει με τον Θρύλο. Η διαφορά που υπάρχει μεταξύ των δυο ομάδων είναι μικρή και λογικά δεν θα ανακόψει τον δρόμο του παίκτη για τον Πειραιά.
Μάλιστα, έχει υπογραφεί και προσύμφωνο με τον μάνατζερ του παίκτη και εκείνος με τη σειρά του ασκεί μεγάλη πίεση στην Βαλενσιέν. Όλο αυτό το πρέσινγκ, δύσκολα δεν θα φέρει καλά αποτελέσματα και λογικά ο Σάντσες θα έρθει στον Ολυμπιακό προς τέρψιν του προπονητή, που τον πιστεύει πάρα πολύ.
Μάλιστα, το τελικό κομμάτι των διαπραγματεύσεων ίσως το αναλάβει προσωπικά ο πρόεδρος, όπερ σημαίνει ότι πολύ δύσκολα χαλάνε υποθέσεις, όταν εμπλέκεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Έχει τον τρόπο του, είναι γνωστό αυτό και συν τοις άλλοις ξέρει πολύ καλά πόσο πολύ ο Βαλβέρδε γουστάρει τον συγκεκριμένο παίκτη.
Περιμένουμε τα σπουδαία λοιπόν, ώστε να ολοκληρωθεί μια ακόμα υπόθεση. Οι άλλοι ασχολούνται με κασέτες και συνομιλίες και ο Θρύλος με την ομάδα του και το πως θα ενδυναμώσει. Τι να κάνουμε, κάνει μπαμ ποιος έχει όραμα και ποιος όχι..
www.thrylos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου