ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Κίνδυνος για τη θέση στην Ευρωλίγκα για το Θρύλο!

Κίνδυνος για τη θέση στην Ευρωλίγκα για το Θρύλο!

27 Ιουνίου, 2011 
μπασκετ προπονησηΆλλο ένα μέτωπο ξεκίνησε για τον Ολυμπιακό, αφού τα σενάρια για τον κίνδυνο που ελλοχεύει για τη συμμετοχή της ομάδας στην επερχόμενης Ευρωλίγκα είναι υπαρκτός, εάν δεν ξεκαθαρίσει η παρούσα κατάσταση!
Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει υπογράψει εγγυημένο συμβόλαιο αόριστης χρονικής διάρκειας με τη διοργανώτρια, αλλά μετά τη σημερινή απόφαση των αδελφών Αγγελόπουλων τα σενάρια “φουντώνουν”, και πολλές ομάδες ξεκίνησαν ήδη να πιέζουν για να πάρουν τη θέση των “ερυθρολεύκων”
Ήδη η Ρωσία με την Κίμκι, η Τουρκία με τη Γαλατάσαράϊ, “ερίζουν” για τη θέση του Θρύλου και πραγματικά κανείς δε μπορεί να πει με βεβαιότητα τι θα γίνει και σε αυτό το θέμα.
Να τονίσουμε στο σημείο αυτό ότι η Ευρωλίγκα δε μπορεί να αποβάλλει τον Ολυμπιακό. Ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα μπορούσε να συμβεί, εάν δε φανεί συνεπής στις οικονομικές του υποχρεώσεις, σύμφωνα με το περσινό παράδειγμα του Αμαρουσίου, ή φετος του Άρη, που πήρε την 4η θεση της Ελλάδας για τους προκριματικούς, αλλά αδυνατούσε να πληρώσει τις 50.000 που απαιτούνται για να συμμετάσχει.
Όλα αυτά τα σενάρια προκύπτουν απο την αβεβαιότητα που υπάρχει λόγω της αδιευκρίνιστης βούλησης των αδελφών Αγγελόπουλων αναφορικά με το θέμα της μεταβίβασης των μετοχών τους. Θα υπάρξει νέος άνθρωπος στο τιμόνι της ΚΑΕ ή τελικά οι μετοχές θα δωθούν στον Ερασιτέχνη; Αυτά τα ερωτήμτα απασχολούν τον κόσμο του Ολυμπιακού που δικαιολογημένα αγωνιά…

www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου