ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Σπαρτάκ Βόλγκογκραντ - Ολυμπιακός 13-10

Σπαρτάκ Βόλγκογκραντ - Ολυμπιακός 13-10

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στην Ρωσία και ηττήθηκε με 13-10 από την Σπαρτάκ Βόλγκογκραντ με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από τη συνέχεια του Champions League. Η κακή άμυνα των ερυθρολεύκων από τα μέσα του δεύτερου οκταλέπτου και μετά επέτρεψε στον Στράταν να σκοράρει 6 τέρματα και να οδηγήσει την ομάδα του στην πρόκριση.

Την ήττα με σκορ 13-10 γνώρισε ο Ολυμπιακός στην Ρωσία από την Σπαρτάκ Βόλγκογκραντ, με συνέπεια να μην του φτάσει η νίκη του πρώτου αγώνα με 9-8 και να αποκλειστεί από τη συνέχεια του Champions League.
Κι όμως μέχρι τα μέσα του δεύτερου οκταλέπτου τίποτα δεν προδίκαζε μια τέτοια εξέλιξη καθώς σε εκείνο το σημείο ο Κολόμβος με ταπ - ιν έδινε προβάδισμα στους ερυθρόλευκους με 6-3!

Η συνέχεια όμως ήταν αντιστρόφως ανάλογη για τους Πειραιώτες που σταμάτησαν να παίζουν άμυνα και στα 18 σχεδόν λεπτά που απέμεναν ως τη λήξη δέχθηκαν 10 γκολ (!) με αποτέλεσμα να φύγουν ηττημένοι από την πισίνα με το τελικό 13-10.

"Δήμιος" του Ολυμπιακού ο Στράταν που πέτυχε τα 6 (!) σερί τελευταία γκολ της Σπαρτάκ. Για τον Ολυμπιακό πρώτος σκόρερ ο Κολόμβος με 3 τέρματα.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 3-4, 5-2, 3-2.

Σπαρτάκ Βόλγκογκραντ (Καραμπούτοβ): Γιούρτσικ (3), Χαλτούριν (3), Στράταν (6), Ρεκετσίνσκι.

Ολυμπιακός (Βλάχος): Ντόσκας (2), Κολόμβος (3), Ποντικέας, Μουρίκης, Μάλιαρακ (2), Φουντούλης.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου