ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Θα παίξει κόντρα στην Μακάμπι ο Πρίντεζης

Θα παίξει κόντρα στην Μακάμπι ο Πρίντεζης

Ο Πρίντεζης ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στην μέση και την Παρασκευή (22/3) θα αγωνιστεί κανονικά κόντρα στην Μακάμπι στο ΣΕΦ. Δυναμώνει η φροντ-λάιν του Ολυμπιακού με την επιστροφή του.
Ο Γιώργος Πρίντεζης, λόγω του τραυματισμού που υπέστη στην μέση σε μία από τις προπονήσεις της ομάδας, χρειάστηκε να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης τις τελευταίες μέρες, με αποτέλεσμα να χάσει τόσο το ματς κόντρα στην Σιένα στην Ίταλία για την Euroleague, όσο και την αναμέτρηση με αντίπαλο τον Κολοσσό στο ΣΕΦ για το ελληνικό πρωτάθλημα.
Η απουσία του ήταν σημαντική, καθώς πρόκειται για τον πιο αξιόπιστο παίκτη του Ολυμπιακού στο low-post σε επίθεση, ριμπάουντ και άμυνα, αλλά το θετικό είναι πως οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να κερδίσουν τόσο τους Ιταλούς (67-68) όσο και τους Ροδίτες (70-65), καλύπτοντας εκ των έσω (χρησιμοποιώντας στο "4" τον Παπανικολάου) αποτελεσματικά το κενό του.

Το πόσο σημαντική είναι η παρουσία του Γιώργου Πρίντεζη (10.3π, 55%δ, 4.2ρ) μέσα στο παιχνίδι της ομάδας, βέβαια, φάνηκε και στα δύο αυτά ματς, καθώς υπήρξαν στιγμές που οι Πειραιώτες είχαν ανάγκη τόσο τους πολύτιμους πόντους που μπορεί να προσφέρει, όσο και την ικανότητα του να μαζεύει τα "σκουπίδια", αλλά κυρίως την ενέργεια που μπορεί να βγάλει και στις δύο πλευρές του γηπέδου.

Ο 28χρονος πάουερ-φόργουορντ, όμως, επιστρέφει! Ο Γιώργος Πρίντεζης έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στην μέση του, αισθάνεται καλύτερα και θα συνεχίσει κάνοντας προπονήσεις μαζί με τους συμπαίκτες του, λαμβάνοντας κανονικά μέρος στην έναρξη της προετοιμασίας των Πειραιωτών για το σημαντικό ματς της Παρασκευής (22/3, 21:00, ΝS3) κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΣΕΦ, για την 12η αγωνιστική του TOP-16 της Euroleague.

Η παρουσία του Γιώργου Πρίντεζη στην αποστολή της ομάδας του Ολυμπιακού, λοιπόν, είναι δεδομένη, όπως σίγουρο είναι και το ότι θα αγωνιστεί κανονικά κόντρα στους Ισραηλινούς. Με την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση η ερυθρόλευκη φροντ-λάιν δυναμώνει και πάλι, σε ένα σημαντικό ματς στο οποίο οι Πειραιώτες θέλουν μόνο τη νίκη, τόσο ώστε να φτάσουν μία... ανάσα από την πρόκριση στα προημιτελικά, όσο και για να μην χάσουν έδαφος στην προσπάθεια που κάνουν για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στον όμιλο. Σιδερένιος! 

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου