ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

NextGen Series και Θρυλος-Έτοιμοι για μια ακομη υπέρβαση

NextGen Series και Θρυλος-Έτοιμοι για μια ακομη υπέρβαση

Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το νοκ-άουτ προημιτελικό με την Άστον Βίλα, ο οποίος θα διεξαχθεί το βράδυ της Τετάρτης (20/3, 21:00) στο "Βίλα Παρκ".
Την τελευταία τους προπόνηση έκαναν οι παίκτες της ομάδας Κ20 του Ολυμπιακού πριν από το ματς για τους "8" του NextGen Series με την Άστον Βίλα.
Μία ημέρα πριν από τον σπουδαίο αγώνα με την Άστον Βίλα, για τους "8" του NextGen Series, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού γυμνάστηκαν για τελευταία φορά. Βρέθηκαν, μάλιστα, στο αθλητικό κέντρο της Άστον Βίλα, στην περιοχή του Μπέρμιγχαμ, και έμειναν εντυπωσιασμένοι από τις σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις.

Οι ερυθρόλευκοι προπονήθηκαν σε ένα πολύ όμορφο, ποδοσφαιρικό περιβάλλον, δουλεύοντας πολύ επάνω στον τομέα της τακτικής. Έριξαν ιδιαίτερο βάρος στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και τα τελειώματα των φάσεων, είτε με κάθετες μπαλιές από τον άξονα και σουτ, είτε με σέντρες από τα πλάγια, είτε με παράλληλες μπαλιές.

Παράλληλα, δούλεψαν στην τεχνική και τον έλεγχο της μπάλας, ενώ έκαναν ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, σε μικρό χώρο, με καλό και γρήγορο κοντρόλ και άμεσες εναλλαγές. Ολοκλήρωσαν το πρόγραμμά τους με διατάσεις και τρέξιμο, χαλαρώνοντας από την ένταση της προπόνησης.

Το πρωί της Τετάρτης (20/3), οι παίκτες του Μπερντ Στορκ αναμένεται να κάνουν ένα τελευταίο χαλάρωμα και το βράδυ στις 19:00 τοπική ώρα (21:00 ώρα Ελλάδας) θα βρεθούν στο ιστορικό "Βίλα Παρκ", όπου θα διεκδικήσουν την πρόκριση στους "4" της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης Νέων "NextGen Series", στο Κόμο της Ιταλίας.

 ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΘΡΥΛΕ ΜΟΥ !!!

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου