ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

«Δίχτυα» για παίκτες σε όλη την Ευρώπη

«Δίχτυα» για παίκτες σε όλη την Ευρώπη

17/03/2013
 Παίκτες από την Ρεάλ Μαδρίτης, την Μπαρτσελόνα και την… Μέταλιστ κοιτάζουν στον Ολυμπιακό, προετοιμάζοντας τον μεταγραφικό πλάνο της επόμενης σεζόν.

«Δίχτυα» για παίκτες σε όλη την Ευρώπη
Αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών εξετάζει ο Ολυμπιακός εν όψει της προσεχούς μεταγραφικής περιόδου.

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο ετοιμάζουν δυναμικές κινήσεις, ώστε να αποκτηθούν παίκτες από μεγάλους ισπανικούς συλλόγου και να ενισχυθεί το υπάρχον ρόστερ.

Οι Πειραιώτες κοιτάζουν ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν… χωρούν σε Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο Μαδρίτης, Σεβίλλη και Βαλένθια. Άλλωστε, σημαντικό ρόλο στις όποιες επαφές γίνουν παίζει η παρουσία του Μίτσελ στον πάγκο των πρωταθλητών Ελλάδας.

Η πρώτη ομάδα, λόγω και της προϋπηρεσίας του Ισπανού τεχνικού, που θα χτυπήσει ο Ολυμπιακός είναι εκείνη της Ρεάλ Μαδρίτης. Η εφημερίδα «Γαύρος» γράφει ότι ο 50χρονος προπονητής θέλει να πάρει ως δανεικό τον Ντένις Τσερίσεφ, ο οποίος αγωνίζεται στη δεύτερη ομάδα της «βασίλισσας».

Αξίζει, όμως, να σημειωθεί ότι ο Ρώσος μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε το περσινό καλοκαίρι από την Σπόρτινγκ Χιχόν μετά από εισήγηση του Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος τον έστειλε στη Ρεάλ Μαδρίτης Β’ για να προετοιμαστεί για το ισπανικό πρωτάθλημα και φέτος να τον προωθήσει στην πρώτη ομάδα των «μερένχες».

Εκτός του 22χρονου χαφ, το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι στους Πειραιώτες έχει προταθεί ο Άλεξ. Πρόκειται για τον 20χρονο μέσο, ο οποίος αποτελεί «προϊόν» των ακαδημιών των πρωταθλητών Ισπανίας και ίσως υπάρξει κάποια κίνηση, ακόμη για ελεύθερη μεταγραφή! Το συμβόλαιο του παίκτη λήγει το προσεχές καλοκαίρι.

Από την Μπαρτσελόνα ξεχωρίζει η περίπτωση του Τζόναθαν Ντος Σάντος, ο οποίος θεωρείται ότι δύσκολα θα βρει θέση στην πρώτη ομάδα των «μπλαουγκράνα». Οι Πειραιώτες, όμως, εφόσον τον αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού πρέπει να εγγυηθούν ότι θα αγωνιστεί σε συγκεκριμένο αριθμό αγώνων και θα αξιοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο από τον Μίτσελ.

Την ίδια ώρα, η εφημερίδα «Πρωταθλητής» αποκαλύπτει ότι ένα από τα ονόματα που συζητήθηκε στην πρόσφατη επίσκεψη του Φερνάντο Κοσεντίνο στην Ελλάδα και την συνάντηση που είχε με τη διοίκηση του Ολυμπιακού είναι εκείνο του Χοσέ Σόσα.
Πρόκειται για το 27χρονο «δεκάρι» της Μέταλιστ, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2015 και η πιθανή πώλησή του υπολογίζεται στα 5-6 εκατ. ευρώ. Ο Σόσα έχει παίξει σε 39 ματς και έχει πετύχει 8 γκολ στο διάστημα που βρίσκεται στην Ουκρανία.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου