ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Ο Σερμαντίνι «κελάηδησε»

Ο Σερμαντίνι «κελάηδησε»

20/03/2013

Ο Σερμαντίνι «κελάηδησε»
Ο συνήθως λιτός στις δηλώσεις Γεωργιανός σέντερ, ήταν χειμαρρώδης σε συνέντευξη του σε Ισραηλινή ιστοσελίδα αφήνοντας αιχμές για τον Μπλατ και δηλώνοντας ότι περιμένει με αγωνία το ματς απέναντι στη Μακάμπι
H θητεία του στη Μακάμπι μπορεί να είχε άδοξο τέλος, αλλά ο Γκιόργκι Σερμαντίνι στους λίγους μήνες της παρουσίας του στο Τελ Αβίβ έκανε αρκετούς φίλους. Εν’ όψει του αγώνα της Παρασκευής, λοιπόν, ο σέντερ του Ολυμπιακού ανακρίθηκε από την ιστοσελίδα one.co.il και το άξιο απορίας, είναι πως κατάφεραν οι Ισραηλινοί να του αποσπάσουν τόσες πολλές κουβέντες. Διότι ο Γεωργιανός δεν έχει πάρει… «proficiency» στα Αγγλικά και συνηθίζει να είναι «λιτός» στις δηλώσεις του.
Σε αυτή την περίπτωση, πάντως, ήταν… σπάταλος και αρχικά εξήγησε το σκεπτικό της απόφασης του να υπογράψει στον Ολυμπιακό:
«Πρόκειται για ένα τεράστιο κλαμπ, έχουμε εξαιρετικούς προπονητές και παίκτες και η ομάδα δουλεύει επαγγελματικά σε όλα τα επίπεδα. Όλοι στην ομάδα με δέχτηκαν με πολύ όμορφο τρόπο και μου φέρονται εξαιρετικά. Είμαι χαρούμενος λοιπόν που είμαι μέλος μια τόσο μεγάλης ομάδας».
«Μεγάλη μάχη με Μακάμπι»
Για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στην πρώην ομάδα του:
«Περιμένω πως και πως την αναμέτρηση αυτή. Στο πρώτο ματς κερδίσαμε και ελπίζω να γίνει και πάλι το ίδιο ώστε να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται στο γκρουπ. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι και θεωρώ πως θα γίνει μεγάλη "μάχη". Η Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι σε εξαιρετική κατάσταση, έχει συνεχόμενες νίκες και σίγουρα θα θελήσει να πάρει ακόμη μια και να πλησιάσει ακόμη περισσότερο την πρόκριση. Η Μακάμπι θα έρθει εδώ για να κερδίσει με δύο πόντους ώστε να καλύψει το -1 του πρώτου αγώνα και να πάρει τη θέση μας στα προημιτελικά. Κάτι που δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να συμβεί, θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε αυτό το ματς».
Το «καρφί» για Μπλατ
Στο τέλος πέταξε τη «σπόντα» του και για τον Ντέιβιντ Μπλατ, όταν ρωτήθηκε αν ήταν λάθος της Μακάμπι να τον αφήσει ελεύθερο:
«Αυτό είναι κάτι που πρέπει να ρωτήσετε τον κόουτς Ντέιβιντ Μπλατ. Εγώ δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό. Ρωτήστε τον και θα περιμένω να μάθω την απάντηση του».
Αν πράγματι έχει πει όλα αυτά ο Σερμαντίνι, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον δημοσιογράφο που τον έκανε να «κελαηδήσει».

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου